Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Parhaat paitapuserot maailmassa eikä tarvitse silittää. Me tuodaan niitä kaveripiirissä määrissä aina kun joku menee maahan. Nykyään niitä saa Lontoostakin, mutta punta on edelleen kallis.Mutta mitä vaan amerikkalaista kamaa kannattaa tuoda. Ovat tullien ja taalan kurssin takia tosi halpaa. Eurooppalaiset merkit ovat kalliimpia.

kaikenmaailman elektroniikkaa oli listalla, KAIKKIHAN tietää että Usassa käytetään 110 verkkovirtaa... eikä mitkään pelit tai dvdeet toimi suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hersheyn Cookies' n' Cream on ehdoton herkku, sitä paljon!Kun viimeksi kävin, ostin itselleni kuudet farkut, eri merkkejä. Sovitin kyllä kymmenen kertaa enemmän, mutta monet oli kokonueroinnista huolimatta väärää kokoa tai muuten huonon malliset. Ja huononmallisilla farkuilla ei mittään tee. En ihan ymmärrä, miksi kehotetaan tuomaan pinokaupalla jotain vaan kun halvalla saa..Monia vaatteita voi kyllä ostaa ja osuuhan farkutkin joskus oikeaan.

Tavan digikamerat, mp3-soittimet ym. ovat mielettömän paljon halvempia kuin Suomessa, säästää jopa satoja euroja! Mutta huomaathan, että videokamerat eivät tue PAL-järjestelmää eli niiden kuva ei näy täällä tv:ssä ja jenkeissä kännykät myydään kytkynä liittymän kanssa. DVD:t eivät myöskään näy täkäläisillä laitteilla jos ei ole dekoodausta soittimessa.

Myös vaatteet ja kengät ovat halpoja, esim. goretex vaelluskengät siellä 25e kun sama kenkä Suomessa yli 100e...

farkut. Ja olivat oikein tosi ihanat pillifarkut, jotka on nyt ihan pintamuotia! Kannusta miestäsi ostamaan itselleenkin vaatteita; oma mieheni oli työreissussa onneksi ostellut omaan vaatekaappiinsakin täytettä.

Lisäksi sain hopeakoruja.

kun pääsee sovittamaan. Lasten vaatteita saa halvalla tosi kivoja, koot kannattaa ottaa lapsille varmuuden vuoksi vähän isoiksi, Suomen koot ovat yleensä vähän reilumpia kuin muualla. Ja leluja ja muuta saa kaikkea halvemmalla kuin Suomesta, dollari on nyt alhaalla. Elektroniikassa kannattaa muistaa tuo yhteensopivuus, kännykät esim ei toimi Suomessa.

menisin ensimmäisenä tavarataloon Macys. Sieltä lapselle Hilfigeriä yms alennuksesta. merkki laukkuja mulle. Sitten suuntaisin Gapin liikkeeseen ja kaikkea kivaa lapselle ja mulle.. ainiin, VictoriasSecret on ehdoton! Käy vaikka etukäteen katsomassa edellä mainittujen nettisivuja, niin voit jo valmiiksi tehdä listaa. Disneystorekin jos eteen tulisi, ostaisin lapselle yllätyksiä. Tulipa matkakuume!

Mä olin just syksyllä rapakon takana ja toin ison kasan Hilfigerin, Laurenin ja Timberlandin vaatteita ja kenkiä. Hilfigerin naisten kauluspaidat oli noin 15 e/kpl, Hilfigerin naisten farkut noin 20 e/kpl, Timberlandin, Hilfigerin ja Laurenin miesten ja naisten t-paidat 10-20 e/kpl (näissä oli jo pieni ale, ei kuitenkaan loppurysäys). Normaalihintaiset Hilfigerin miesten ja naisten villapaidat oli 40-45 e/kpl. Ja Leviksen vaatteet maksaa vähemmän kuin Hilfigerit.Fisher Pricen lelut on halpoja, jos teillä on lapsia.

samat laitteet toimii sekä usassa että euroopassa sillä niille käy sekä 110V että 230V. ja ainahan voi varmistaa vaikka asian myyjältä jos haluaa olla 100% varma.

ne on halvempia siellä.Gapin vaatteita myös. Sitte jell-o jälkiruoka aineksia!! Ja karkkia tietysti! päästäispä meki taas käymään siellä!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat