Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muuten ei voida puhua laadusta päivähoidossa. Jos äiti ei ehdi hoitamaan kahta lasta kotona, miten oletatte että päiväkodin tädit pystyvät hoitamaan koko ryhmän lapset " laadukkaasti" ?Kantsii käydä seuraamassa alle 3 v. ryhmän arkea päiväkodissa. Ehkä subj. päivähoito-oikeus on ihan hyvä juttu, mutta resursseja kyllä pitää lisätä, jotta se olisi lapsen etu!

Kommentit (7)

Tosin lisänä voi olla työllistetty sekä henkilökohtainen avustaja, jos ryhmässä sellaista tarvitseva lapsi. Enpä usko, että missään ylitetään asetusten mukaisia minimimääriä vankituisen henkilökunnan suhteen.

eli jos vähän henkilökuntaa, niin vähätkin sairastavt helpommin uupumustaan. Onpa näköjään eriarvoisessa asemassa lapset Espoossa, kun meillä ei todellakaan ole kuin korkeintaan kolme aikuista ryhmässä. Tosin erityisryhmissä on enemmän henkilökuntaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

korkeintaan kolme aikuista ryhmässä. Siis kunnallisella puolella. Sitten kun yksi on joko lomalla/sairaana/koulutuksessa/kokouksessa, niin ryhmässä on kaksi aikuista ja ehkä 12 lasta. Että mielellään lisää henkilökuntaa, kiitos!Terv. Pienten puolen ope

ihmettelempä vaan, jos 4-5 hoitajaa jossain.. pitää valittaa pomolle, niin saadaan sieltä päiväkodista yks meidän ryhmään

t.espoolaisessa pk:ssa töissä

päivähoidossa joka on ihan tavallinen kunnallinen päiväkoti. Mutta ilmeisesti meidän tarhassa on asiat tosi hyvin, syksyn aikana on kerran ollut sijainen pienten puolella muuten kaikki vakihoitajat ovat olleet paikalla.

Lapsia on 12 (alle 3-vuotiaiden ryhmä), nuorimmat ovat 1,5 vuotiaita suurin osa 2-3 vuotiaita. Päivittäin on suurimman osan ajasta 4 hoitajaa osan aikaa jopa 5, joten mielestäni on kyllä tarpeeksi henkilökuntaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat