Vierailija

.

Kommentit (7)

ei saisi ekaluokkalainen mennä pyörällä.Selitin, että en pane ekaluokkalaista käveleen klo 8 kouluun yksin kun 3 luokkalaiset kaksoset lähtee pyöräileen 8.40. Että ekaluokkalainen pyöräilee isompien kans kouluun ja sillä selvä. Että näyttää minulle sen lain, missä ekaluokkalaisen pyöräily on kielletty.Myönsi lopulta, että ei se mikään laki ole vaan suositus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä mun ekaluokkalaiset ovat menneet pyörällä kouluun. Menivät jo eskariin yksin pyörällä. Osaavat kyllä ajaa tien vieressä ja tietävät kuinka liikenteessä käyttäydytään. Ohi ajavat tietenkin luonnollisesti varovat koululaisia.

Enkä ihmettele!Katsoin tässä juuri viime viikolla kuinka meidän pihatieltä kurvasi ekaluokkalainen suoraan auton eteen. Auto tuli kyllä hiljaa kun pihakadulla ajoi, mutta ei se silti nätiltä näyttänyt. Onneksi auto ehti pysäyttää eikä mitään käynyt.Tämä samainen poika ajeli tänään iltapäivällä ympyrää kolmen tien risteyksessä. Siis risteyksessä!Tämä pikkukaveri ei käytä pyöräilykypärää koska eihän sitä tarvitse lapsi joka osaa ajaa pyörää hyvin..?!?Aika hurjalta näyttää myös kun kolme-neljä seitsemän vuotiasta pyöräilee yhdessä. Siis yhdessä klimpissä mennään ja vauhtia niin paljon kuin kintuista lähtee. Ei nättiä!Oman ekaluokkalaiseni voisin päästää pyörällä kouluun, mutta mieluummin yksin polkien kuin koko naapuroston poikien kanssa.

luvalla. Viime vuonna hain lapseni koulusta autolla, ja kyllä tuossa iässä pyöräily on vielä kovin huteran näköistä, ja joukossa tyhmyys tiivistyy: unohtuu, millä puolella pyöräillään, kypärät keikkuvat päässä huterasti, ajetaan rinnatusten yms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat