Vierailija

ja ensi viikolla pitäisi olla valokuvaus. Pää on edestä ja päälaelta lähes kalju, kun henot hiukset katkesi purkkaa irrottaessa.

Sivut

Kommentit (23)

Meillä poitsulla oli yhteen aikaan jatkuvasti purkat tukassa, jouduttiin leikkaamaan tosi lyhyt tykka hänelle. Kampaaja silloin kertoi, että tukasta purkka irtoaa astianpesuaineella, en tosin ole kikkaa kokeillut. Siis ihan tuollaisella käsinpesuaineella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Etkö ollut yhtään aavistanut, että sunkin lapsen tukalle tapahtuu se mikä kaikkien muidenkin lasten kohdalla: ennemmin tai myöhemmin jokin onnettomuus kohtaa tukkaa ja se joudutaan kynimään tai on toispuoleinen. Se on elämää. On tainnu olla sulla sööttisi kanssa vähän liian helppoa. Welcome to real life.

ääliö EI tarjoa purkaa synttäreillä herkkuhetken jälkeen?Kyl 3-vuotiaankin jo kuuluisi osata purkaa syödä, eikä läpätä sitä omaan päähänsä.Mut hiukset tosiaan kasvaa uudeelleen ja parin päivän päästä oot varmaan jo tottunut nyky-lookiin.

Meidän pojalla on joka helkkarin kuvassa silmä mustana tai huuli halki eikä äitiä paljoa itketä, naurattaa vaan. Teillä prinsessojen äideillä se on elämä vaikeeta ;) Miten olisi joku panta tai huivi kuvaan?

Turhaan vaahtoat tommosesta. Elämässä sattuu ja tapahtuu.

Sä vielä naurat sille tapahtuneelle 10 vuoden päästä kun katselet tytön luokkakuvaa:DD

voi äkkisiltään aatella että se on taas Päivi Räsänen linjoilla hiusongelmineen.... tänäänhän se taitaa joutua ko. kansanedustajan kultakutrinen poju astumaan harmaisiin..... liekkö letti leikattu vai??

Hoitoaineella lähtee kanssa. Joskus pentuna sotkin purkkaa tukkaani oikein urakalla, ja tätini otti sen hoitoaineen kanssa pois (hän on kampaaja) laittoi talouspaperiin hoitoainetta ja pyyhki sillä purukumit pois tukasta. Tukkaa ei siis kastella tms.

Uskon että itkettää, niin itkettäisi minuakin.

Meillä on 4-vuotias tyttö jolla hiukset on vyötärölle asti, ja aivan liian usein letit eksyy suuhun tai ulkona tuuli lyö hiuksia suuhun ja purkka tarttuu niihin...

Itselläni oli 3-4-vuotiaana lyhyeksi kynityt hiukset valokuvassa enkä kyllä yhtään mielelläni katsele sitä kuvaa, muistan kuinka häpesin ulkonäköäni ja sen kyllä näkee kuvastakin:-(Kiitos öljy-/fairy-vinkeistä, täytyy kokeilla seuraavan kerran!

Voihan lapselle laittaa kuvaan jonkun hatun, huivin, pannan... jos ei halua kynittyä päätä ikuistaa. Tai vaikkapa Peppi Pitkätossu-peruukin!

Mitä synttäreillä käymiseen tulee, meidän jouluna 3 vuotta täyttänyt on kyllä käynyt jo monta kertaa kaverisynttäreillä ilman minua. Purkkaakin osaa syödä jo hyvin, on osannut jo melkein vuoden.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat