Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Helsingin Sanomien webbiversion etusivulta:" Israel kiistää suunnittelevansa iskua Iranin ydinlaitoksia vastaan"Ei noita väitteitä ihan tuulesta temmata... Paitsi ehkä Irakin Jouko-tuhoaseet...kaksoisvee kaksoisvee kaksoisvee piste hoo piste äs piste fi

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Israel haluaa iranin hallintaansa öljyn takia. Jenkit lähettävät 20000 lisämiestä irakiin, voivat parissa tunnissa vallata iranin tärkeimmät paikat kun israel tekee ensin pari pommitusta.

eikä eden yks pari miljoonaa ihmishenkeä siinä paljon maksa.kuvittelitko tosiaan, että vaan pari tuhatta??? No herää jo. Lueppa hostoriaa!!

Tokihan tähän voidaan heittää mielenrauhansäilytyspuheita siitä, että Lähi-idässä oli kalisteltu sapeleita jo ties kuinka kauan. Mutta totuutta pelkäämätön voi myöntää, että aika alkaa olla lähellä. " Jos se näyttää samalta kuin banaani ja jos se maistuu samanlaiselta kuin banaani, niin pitää kuunnella, pitääkö se samanlaista ääntä kuin banaani.":)

Raamattu kertoo viimeisestä sodasta, joka on historian pahin ja kolmasosa maailman ihmisistä kuolee. Ihmiset mm. mätänevät paikalleen, kuvaa hyvin ydinaseiden tuhoa. Ihmisten " viisau" on ajanut meidät tuhoon. Jeesus hakee omansa ennen viimeistä sotaa. Ottakaa raamatut käteen!

miksiköhän jenkit meni Irakiin? ihan vaan auttaakseen syrjittyjä kurdeja? vai olisiko öljyllä jotain osaa? ja onkohan iranilla öljyä? onkohan siellä vallan himoisia uskonnon varjolla ratsastavia? ja saakohan rahalla ydinaseteknologiaa? ja saakohan parhailla aseilla valtaa? ja saakohan vallalla taas lisää rahaa?no mitäs luulet?

ja vain siksi, että toisella osapuolella ei ollut ko asetta. Mitähän mielenkiintoista siitä seuraisi kun kaikilla hulluilla se olisi?Onhan se jo venäläisillä ja jenkeillä (yms). Molemmat yhtä hulluja?? No enrgia yms intressit on siityneet euroopasta nyt muualle, joten polttopiste on menny maihin,joissa ei ole vielä kehittynyttä aseteknologiaa. Mutta haluja on.P-korea uhittelee (tuskin kykyä), mutta iran yms taloudelliset ja ideologiset edellytykset olemassa.Ja ne joilla jo kyky nyt on pyrkivät tuon kyvyn muilta estämään. Tarvittaessa voimakeinoin.

Nauttikaa nyt elämästä ja eläkää ahdistuilematta! Huomisesta emme tiedä.Tämä ei sitten tarkoita sitä, että aletaan käyttää rahaa holtittomasti tai ottamaan jättivelkoja.

Aiemmin on arvattu, että Israel iskee helmi-maaliskuussa. Nato kun koostuu useasta maasta, eikä tietenkään kaikki jäsenet anna iskulle lupaa - mutta Israelia ei mikään velvoita. Siksi asialla on Israel. Lisäksi on todennäköistä, että Israel pystyy laittamaan kaikki haluamansa matalaksi yhdessä yössä. Varsinaista ydinsota ei ole kuitenkaan suunnitelmissa...t. everstiluutnantin vaimo

Jos Lähi-idässä jo tänä vuonna possahtelee, niin pitääköhän täällä pohjoisessa varautua pitämään ikkunat kiinni ja välttämään ulkona liikkumista? Etenkin, jos tuulee etelästä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat