Vierailija

Sain lapsen tosi nuorena,18 vuotiaana. Suhde mieheen jäi lyhyeksi ja erosimme kun tyttäreni oli vuoden ikäinen. Mies lopetti tyttärensä näkemisen lähes kokonaan. Joskus suostui pyynnöstäni hetken katsomaan tyttöä esim. lääkärireissuni ajan. Nyt olen naimisissa ihanan miehen kanssa ja meillä on yhteinen lapsi. Uusi mies on alusta alkaen kasvattanut tytärtäni kuin omaansa. Nyt tyttöni on reipas tokaluokkalainen. Joululomalla tytön isä otti yhteyttä ja pyysi tyttöä luokseen viikonlopuksi,annoin luvan. He olivat käyneet kaikkien sukulaisten ja isovanhempien luona kyläilemässä. Ja tänä aamuna tyttö itki ja sanoi että hän haluaisi useammin käydä isänsä luona. Siihen vastasin että meidän täytyy keskustella asiasta ja kysyä exältä jos se sopii. Ex on renttu mieheksi,jätti koulunkäynnin yläasteen jälkeen,on sossun vakioasiakas ja asunnossa pyörii naisia ja kännisiä miehiä. En oikein tiedä miten suhtautua tähän! Minua suorastaan vituttaa tämä tilanne. Ensin ollaan poissa vuosikaudet ja yhtäkkiä tullaan kuvioihin ja ollaan niin kunnollisia että. Alkaako tyttöni vihata minua jos kiellän häntä tapaamasta isäänsä? Vai pitäisikö vain niellä ylpeytensä ja antaa rentun leikkiä isää? Pelkään että saamme taas pettyä pahasti. Kokemuksia? Mielipiteitä?

Kommentit (5)

mutta sinuna rajoittaisin sitä alkuun. Ihan siksi, että näet onko mies aikuistunut, vaiko jääkö tämä kerta vain kerraksi tai pariksi, joka varmasti satututtaa tyttöä. Sinä olet aikuinen, sinä päätät miten toimia, ei tyttö. Varmasti löydät sanat, joilla perustelet käyntikertoja. Ajan kanssa näette, toimiiko isän ja tytön suhde, ja voinko käyntikertoja lisätä.t. valvottujen tapaamisten ohjaaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hänen isänsä?

Jos kerran olette eronneet lapsen ollessa vuoden, ei hänellä ole mitään muistikuvia isästään. Miten " uskalsit" antaa tuosta noin vain sitten tuollaiselle isälle lapsen ja sai viedä, minne halusi? Jos ei kerran yhteyttä pitänyt??? Jos kännisiä talo täys... Hyvin vaikea on sanoa, suuttuuko tyttösi, mutta nyt " vahinko" on kuitenkin sattunut, kun kerran kerroit oikeasta isästä...Yksi tuttavani teki samanlaisessa tilanteessa niin, että kun lapsen biologinen isä haluaa tavata lastaan (joskus tosi harvoin, erosivat lapsen ollessa alle vuoden) se tapahtuu jossain näkyvillä paikoilla. Ei ole kertonut tämän olevan oikea isä, vaan jonkun sukulaismiehen. Hänellä myös ihana mies, jonka kanssa yhteinen lapsi ja tämä myös pitää esikoista kuin omaansa.Olisit nauttinut vain tästä hetkestä ja tämän hetkisestä elämästä ja sanonut biologiselle isälle ei, koska yhteyttä ei ole pitänyt.

Kyllä tyttö on koko ajan tiennyt isästä. Hän on käynyt siellä aina silloin tällöin. Ja kaikki sukulaiset jne kyllä pitävät huolen siitä että tyttö tietää mistä on tullut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat