Seuraa 


Koti- ja ulkomaiset nettikaupat kelpaa, täältä lähiseudulta ei löydy ja hirmuisen pitkälle en kauppaan pääse.Tarkoitan Playshoes-tyyppisiä tossuja. tiedän että Pikku Kengurussa on vastaavia ollut isompiakin kokoja mutta nyt verkkosivuilla on vain jotkut aletöppöset eikä tossuja ollenkaan... Enkä saa päähäni muita verkkokauppoja tähän hätään.

Kommentit (12)
Tilasin eilen tuolta Tinyzonesta molemmille pojille yhdet, meinasin ottaa saman tien useammatkin ;) mutta katsotaan nyt ensin koot ja laatu...

*heh* ja kruunun kurssikin on vähän hakusessa, mutta osaahan ne Visalla onneksi laskuttaa ;)Robeezin suuntaan lähtee tilaus heti kun saan yhden ystäväni kimppaan, ja aattelin ottaa pienemmälle vähän reilut, saa sitten käyttää ensin nuo NameItinsä pieneksi, jalka kun kasvaa hurjaa vauhtia. Välikausikengät oli syksyllä 21, nyt talvikengät ja just ostetut talvikumpparit 24!! Ja herralla ikää 1v3kk...

Isoveljen tossuista raaskii maksaakin, kun ei ehkä enää ihan niin nopeasti jalka kasva ja hyviä tossuja voi käyttää sitten pikkuvelikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilasin juuri ROBEEZin tossut heidän sivuiltaan, ja on aivan ihanat :). Meidän tytön jalka on n. kokoa 22 ja tilasin 12-18 kk kokoiset tossut jotka ovat nyt juuri sopivat: eivät varmaan kauan mene, mutta toisaalta seuraava koko olisi varmaan ollut ihan liian iso (teille varmaan juuri sopiva).Onhan noilla hintaa, mutta ovat ihan toista maata kuin aiemmin meillä olleet Tintti-tossut, jotka olivat ihan kamalat.

ei tainnut olla noin isoja kokoja (28), mutta ainakin pienempiä löytyi. Hauskoja eläinaiheisia, en tosin tiedä minkälaisia etsit, mutta käy katsomassa.

Pompii (Hki) myyhttp://www.prinsesserogpirater.dk sivustolla on kuvia tuoteryhmässä HjemmeskoRobeezit on paksunilkkaiselle tiukat (kokemusta on). Cocommat ovat unelmanpehmeät joka puolelta ja yksinkertaiset kauniit. Niissä on muoviset liukuesteläpyskät pohjissa. Tytölle väri gammelrosa tai hopea, ruskeata Pompiissa oli isommassa koossa. Kiinnitys tarranauhalla edestä, 2-vuotias ainakin osaa ne pukea/riisua.


Kaikilta noilta sivuilta löytyy juuri tarkoittamiani. Ja kiva että osaa löytyy isommallekin sopivina.Nuo Anselmiinan ei olisi hinnallla pilattu mutta meillä on pienemmällä tällä hetkellä vastaavan hinatiaset NameItin tossut ja niistä kyllä alkoi värit lähtemään/halkeilemaan tyyliin tokalla käyttökerralla. Mutta toisaalta, pikkumiehen jalka kasvaa siihen tahtiin, ettei tossu tosiaankaan ole ikuinen ;)ONKO TIETOA BABYIDEAN TOSSUJEN POHJAN PITUUKSISTA?

Nuo yhdistetyt koot aina tuottaa pään vaivaa, kun liian isot on epäkäytännölliset muttei liian pienilläkään mitään tee..Vielä jos jostain muualtakin löytyy niin saa vinkata!

Mulla oli sama ongelma kun aikanaan noita tilasin meille. Mutta laita sähköpostia sinne Babyidean asiakaspalveluun; ainakin aiemmin palvelu on ollut erinomaista ja nopeaa.Nyt en enää mittoja muista, mutta meillä neidillä on käytössä kengät kokoa 29-30, mallista riippuen ja nuo ekotossut ovat kokoa 29/30. Ehkä aavistuksen ovat reilut, mutta mainiosti pysvät jalassa, eivät ole vääntyneet mihinkään " kummaan" asentoon tms.

Useamman lapsen kokemuksella voin hehkuttaa Robeez-tossujen loistavaa laatua. Lisäksi ovat kauniita ja hyvin viimeisteltyjä. Todella hintansa veroisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat