Seuraa 


tuleeko kenellekään mieleen lastenkirjaa, jossa sankari aloittaisi päivähoidon?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvin simppeli tarina, kauniit kuvat. Kerrotaan vain ns. päiväkotiarjen hyvistä puolista, ei sanaakaan jännityksestä tai tahmeasta alusta.Meillä tyttö kuitenkin haluaa edelleen lukea kirjaa, vaikka on nyt taas kotihoidossa. Olen hyvilläni antanut lukea, jos vaikka helpottaisi sitten taas hoitoonmenoa, kun ajankohtaista (mielikuva päivähoidosta säilyisi positiivisena?).Tekijät siis Steve Augarde ja Atsuko Morozumi.t. kuonokas

sarjassa kissat menevät päiväkotiin, ja sit meillä on yksi pienempi nimeltään Armi ja Pingviinin päiväkoti, siinä armi lähinnä leikkii päiväkotia leluillaan kun on itse kipeä eikä pääe päiväkotiin. Kirjastosta kannattaa katsella ja hakuohjelmista katsella päiväkoti hakusanoilla vaikka lisäten satu tms.

Ovat vanhoja, mutta lasten rakastamia klassikoita. Ainakin meidän kirjastosta löytyy molemmat. Kaippa niistä uusintapainoksia ajoittain otetaan.Kirjoittaja on Gunilla Wolde.Tuo sannan päiväkoti on jatko-osa sanna menee päiväkotiin-kirjalle ( jossa siis sanna aloittaa päiväkodin).Suosittelen lämpimästi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat