Vierailija

Onko kenelläkään kokemusta hormonihoidosta, kuinka hyvin se tehoaa. Meillä menee vaippa joka yö, vielä ei ole ollut merkkejäkään kuivaksitulosta. Omalääkärin mukaan vaivaa on turha lähteä hoitamaan, " luonto hoitaa kyllä itse sen puolen" . Mitä mieltä olette?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

herätettiin keskellä yötä ja vietiin pissalle. Jonkin ajan kuluttua lapsi jo itse heräs yöllä vessaan. Ja vähän ajan kuluttua siitä loppui vessakäynnit kokonaan yöllä.

ja kun tyttö on niin hyväuninen, hän ei herännyt hälytysääneen, me muut kyllä herättiin. Yleensä oli niin, että se yksi pissa tuli ja kun eka hälytyksen jälkeen vaihdoin toisen hälytysvaipan, se pysyi kuivana aamuun saakka. Elikkä yhden kerran pissaa, se on jo selvillä!

eikä vielä mitään hoitoa aloitettu. Kärsii lähinnä juuri sosiaaliseti kun tuonikäiset yökyläilevät jo kavereillaan aina välillä ja tämä ei sitten kehtaa mennä. Leireistä puhumattakaan.

Ei auttanut yöllä pissille herättelyt eikä ilta juomisten vähentäminen. Pissi saattoi tulla sänkyyn aamulla kuudelta vaikka neljältä poika kävi vessassa. Tai toisinaan jo puolilta öin vaikka illalla ei juonutkaan paljon ja pissillä kävi nukkumaan menessä. Rakenteellista vikaa ei ole se on tutkittu.

Tuo käytössä oleva hälytin on kätevä. Pieni hälytin paitaan kiinni ja housuun ph-suojan sisään " lätkä" . Tippa pissaa lätkään niin hälyttää. Ensin lapsi ei herännyt ääneen, mutta käytön myötä sänky ei ole enää kastunut. Pojalla ikää 7v. Neurologin mukaan perinnöllisyys aiheuttaa suurimmalla osalla yökastelun.

meidän 7-vuotiaalle yökastelijalle ja se on toiminut hyvin. En nyt muista mikä vaikuttava aine siinä oli, mutta mitään sivuvaikutuksia ei ole ilmennyt. Veimme pojan lääkäriin viime syksynä koulun jo alettua, ja ihmetteli ettei neuvolassa tms. ole aikaisemmin puututtu asiaan. Hoidon tavoitteena pitäisi kuulemma olla, että lapsi olisi kuiva yölläkin koulun aloitusikään mennessä. Pitkittyessä vaikuttaa lapsen itsetuntoon jne. eli ei kannata kauhean pitkään viivyttää hoidon aloittamista. Ko. lääkäri oli myös sillä kannalla että ensin lääkkeet ja sitten jos tarvii niin vielä hälytinpatja. Pelkän hälytinpatjan kanssa kun käy usein niin, että muu perhe herää ja sikeäuninen yökastelija jatkaa uniaan :-)

äiti ei hoitanut asiaa eikä vienyt lasta lääkäriin ennen kuin poika oli 8 vuotta. Pojalla todetiin liian pieni virtsarakko jota alettiin kasvattaan pidättämällä ja hormooneillä. Pojalla ei ollut myös kivekset laskeutuneet ja koska olivat olleet vuosikausia ylhäällä on tofdennäköisesti siemenneste huonontunut. Lääkäri sanoi ettei saa todennäköisesti ikinä biolapsia. Pojalta leikattiin kivekeset ja ahdas esinahka. Hormoonit eivät ole auttaneet ja annostusta on lisätty. Poika on nyt 10 vuotta ja käyttää edelleen yövaippaa. Tämä tarkoittaa sitä et poika ei voi mennä kavereilleen yökylään eikä osallistua koulun retkille jotka kestävät yön yli. Kannattaa tosiaan hoitaa koska esim just pieni virtsarakko ei mene itsekseen ohi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat