Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän koira on alkanut oksennella ruokansa aina silloin tällöin. Koira on terve ja kaikin puolin ok. Saa ruokansa 1/2 aamulla 1/2 illalla. Nyt kuitenkin tuon aamuruoan oksentaa joskus iltapäivällä :/. Ei päivittäin, mutta 2-3 kertaa viikossa. Iltaruoka pysyy hyvin sisällä.On oksennelut aiemminkin, mutta tyyliin 1-2 kertaa kuukaudessa. koira on 3-vuotias, mikään ei ole muuttunut. Syö Nutron lamb & rice ruokaa. Tänään pitäisi hakea lisää. On syönyt samaa koko aikuisikänsä. Voisko uoan vaihtamine auttaa? Pitäiskö annoskokoa muuttaa? esim. 1/3 aamulla 2/3 illalla?Ajatuksia? Mä oon ihan pihalla. Koira ei tosiaan yhtään mitenkään muuttunut, muuten kuin tuon oksentelun osalta. Nyt pari viikkoa ollut näin. Ei edes laihdu.

Kommentit (9)

Silloin on hotkissut liian nopeasti. Joskus koirat oksentavat myös karvoja, jos on vaikka kovasti phdistanut itseään ja siinä samassa nielaissut aimo annoksen karvoja.

Meillä aikuiset koirat (2 kpl) saavat ruoan vain kerran päivässä, illalla.

Jostakin luin että jos koira syö kiviä tai että mahassa on iso kivi niin voi aiheuttaa oksentelua. Vielä en oo mihinkään toimenpiteisiin ryhtynyt, kun oksentaa harvoin.Meillä annetaan ruoka vain kerran päivässä (illalla) mitä jos kokeilisitte sitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole tosiaan nyt syksyllä madottanut koiraa. Odottelin, että maa jäätyy... Pitää antaakin matokuuri.Vaikka en kyllä usko, että madoista johtuisi, on niin upeassa kunnossa tuo koira kaikin puolin :). Myöskään vatsatautiin en oikein jaksa uskoa, ptäisihän sen näkyä muutenkin kuin satunnaisena oksentamisena.

Suurille koirillehan suositellaan että ruokittas ainanki kahdessa erässä. (Ja tällä siis viittaan noihin ehotuksiin että antas ruuan vaan kerran päivässä)


Meillä oli sama tilanne ja koiralla todettiin 2-vuotiaana maksan ulkopuolinenshuntti. Menee leikkaukseen viikon päästä.Sinuna kysyisin eläinlääkäriltä ja pyytäisin ottamaan helpot kokeet, joiden avulla saat vastauksen. Kyse voi olla allergiastakin.

Koira tosiaan hotkii ruokansa. On tehnyt niin aina. Karvoja oksennuksen seassa ei ole. On sellaista vähän sulanutta (syömisen ja oksentamisen välillä aina vähintään 3h) ja limaista, yöks. Annoin tänään vähän pienemmän annoksen aamuruoaksi ja illalla enemmän. Jos ei tänään oksenna jatkan samaan malliin.Kiviä koira ei syö, joten se ei liene ongelmana.Muita ajatuksia?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat