Vierailija

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija:

Lainaus:

ja kyllä varmasti tietää lääkäri englnnissa mikä on fanny! ellei ole pakistanilainen vasta maahan saapunut. et ole tainnut asua itse englannissa tai te muutkaan jotka puolustelette fanny nimeä. se on pillu ja kaikki siitä puhuu fannynä. paljon yleisempi termi pillusta kuin vaikka pussy.

kun siskoni englantilainen poikaystävä ratkesi nauramaan kun pappi ilmoitti serkun tytön nimeksi Fannin.Myöhemmin koitti selitellä että luuli että kyseessä on vitsi mikä oli minusta vielä nolompaa. Kyllä nolotti siskoanikin ja poikakaverikin on onneksi ex. (no, tapauksesta on kulunut aikaa melkein 10 vuotta..)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ei todellakaan ole! Uskooko joku kaiken mitä Urban Dictionaryssa lukee??? Niin siis en kiellä Fannyn merkitystä mutta kyllä se Urban Dictionary aika lailla huuhaata on siis kokonaisuutena.

nykymaailamssa kun aika moni taitaa lähtee maailmalle.. tiedän ruotsalaisen pikkutytön jonka nimi oli Fanny ja se piti muuttaa Britteissä kun opettajat kehottivat, olisi muuten joutunut koulukiusauksen uhriksi

Fanni iillä vai yyllä?

Eerika kahdella eellä ja koolla, yhdellä eellä ja koolla, vai ceellä?

Lisäksi Fanni-nimen merkitys englanninkielisissä maissa ei todellakaan viehätä.

Tuo englanninkieli on sinänsä ongelma, mutta siinä tapauksessa että siitä tulee ongelma, voihan toistakin nimeä käyttää kutsumanimeä.Mutta kiusaajalla on aina vika omassa päässään, ei kiusaajien pelossa saa ruveta elämäänsä elämään.

Kysyin brittimieheltäni, mitä tulee mieleen nimestä Fanni. Hän sanoi, että funny, siis hauska.

Näytin nimen kirjoitettuna, hän sanoi että pillu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat