Vierailija

ILTALEHTI:

Kaksi Järvenpääläistä 14-vuotiasta tyttöä vietiin sunnuntai-iltana sairaalaan myrkytystilassa. Molemmat ovat olleet tehohoidossa, mutta ovat tänään päässeet vuodeosastolle.Asia tuli tietoon kun toinen tytöistä ei tullut sovittuun aikaan kotiin, eikä häneen saatu puhelimella yhteyttä. Huolestunut äiti lähti etsimään tytärtään ja löysi tämän kotitalon rappukäytävästä kouristelevana huonossa kunnossa.Asiaa selvitettäessä kävi ilmi, että toinen tyttö oli löydetty samoihin aikoihin sivullisten toimesta huonovointisena ulkoa ja viety ambulanssilla sairaalaan.Huumaavia lääkkeitäPoliisin mukaan se tutkii tapauksen yhteydessä huumausaineen käyttörikosta. Tutkinnassa on käynyt selville, että tytöt ovat käyttäneet lääkkeitä, jotka he ovat ottaneet ilmeisesti lähipiiristä.Tytöt ovat alaikäisiä eivätkä joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen, asiaa hoitavat jatkossa sosiaaliviranomaiset.ONNEKSI ÄITI LÄHTI ETSIMÄÄN TYTÄRTÄÄN!!Kommentit (12)

Tuskin on ensimmäinen kerta, kun tuo 14v kokeilee huumaavia aineita, tai alkoholia... =( Vanhemmat pitää yläasteikäisiään viattomina lapsina, mutta totuus on valitettavan usein toinen.Vierailija:

Lainaus:


ILTALEHTI:

ONNEKSI ÄITI LÄHTI ETSIMÄÄN TYTÄRTÄÄN!!


Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä olisin saattanut olla sellainen idiootti juuri 14-vuotiaana. Että jos joku söpö kundi olisi tarjonnut " hassuja nappeja" niin olisin saattanut kokeillakin.Nyt mulla on oma tyttö ja sydän syrjällään mietin miten hän pärjää murrosikäisenä. Minusta tulee varmaan se " tylsä äiti" joka ei paljon päästä nuorta hillumaan ja haen tasan nuorisotalolta autolla kotiin.

Huoneeseensako ne teinit pitäisi lukita vai miten heitä käytännössä vahditaan koko ajan? Minusta se on jo vahtimista, että lapsilla on selkeät kotiintuloajat ja kännykät, joista pitää tavoittaa. Jos ei tulla kotiin tai ei vastata puhelimeen, niin sitten lähdetään etsimään niin kuin äiti teki.

Äitinsä vie ja hakee aina. Ja siitä pidetään kiinni. Kertoi sen olevan ehtona tyttärensä menoille: luottamus pysyy äidin ja tyttären kesken kun tietää minne viety ja mistä haetaan.OK, eihän kukaan voi 100% tietää tekemisiä ellei ole läsnä koko ajan. Mutta mielestäni sovitut kotiintuloajat ja/tai kotiinhakeminen ovat hyviä sääntöjä.

Asuin - oikeasti - Porvoossa ja naapurikunnassa yksi tyttö oli vetänyt viinaa ja pillereitä sekaisin. Olikin vetänyt sitten sellaiset kombinaatiot, että lääkärit eivät oikeastaan voineet kuin odottaa - mitään ei ollut tehtävissä, vaikka tyttö olikin jotakuinkin hengissä sairaalaan saapuessaan. Aika karua.Onneksi nyt kävi tuuri. Ja vanhemmat eivät voi oikeasti ihan hirveästi tämmöisille. Tuossa iässä uskoo paremmin kavereita kuin vanhempia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat