Seuraa 

Tarkoitan kotona, miksei muutenkin? Me ollaan pojan kanssa leikitty piilosta, piirretty, maalattu ja touhuiltu leluilla. Siksi kysynkin jos teillä muilla olisi jotain hauskoja ideoita ettei kotona aika välillä kävisi tylsäksi. Poika on meidän ainut ja ei ole tottunut leikkimään yksin vaan haluaa jonkun kaverikseen.. Lisäksi käydään kerran viikossa muskarissa, mll kerhossa. Kiitoksia

Kommentit (2)

Eli me oltais mielellään ulkona. Ja itseasiassa tyttö touhuaakin nyt mielellään sadevaatteissa ulkona! Kun oli lunta ja liukasta niin ulkoilu oli yhtä tuskaa! Tyttö kökötti vaan rattaissa tai olis ollut sylissä. Mutta itseä tuo harmaus ja kosteus kauhistuttaa!

Meillä kotona myös 3v isosisko, jonka kanssa mielellään riehuu. Yhteisleikit kun ovat vielä tässävaiheessa kovin fyysisiä.

Me myös piirretään, luetaan ja leikitään. Torstaisin käydään perhekahvilassa. Tarkoitus olisi aloittaa uintiharrastus koko perheen voimin.

Ja yksi mieluinen puuha on laulaminen ja musiikin tahdissa leikki. Isosisko laulaa ja leikkii kovasti lasten karaokevideon tahdissa.

Siis ihan tavallista lasten kanssa puuhastelua meillä!

Meillä myös esikoinen kyseessä joten ei ole vanhempia sisaruksia joiden kanssa touhuta. Viime aikana on kyllä omaa touhulua rajoittanut rankasti iso maha, kun LA on kuukauden päästä. Normaalisti käydään kerran viikossa MLL:n perhekahvilassa ja kerran muskarissa. Yritetään viikottain käydä uimassa, yleensä iltaisin kun on kiva että isikin pääsee mukaan. Niinä päivinä kun ei ole muskaria tai perhekahvilaa yritetään sään salliessa ulkoilla aamupäivisin. Eli yritän että joka päivä olisi joku juttu muualla kuin kotona muuten tulee aika pitkäksi (ainakin äidillä). Kotona tehdään yhdessä kotityöt mitä tarvii tehdä ja luetaan tosi paljon. Kirjat on meillä tosi pop tällä hetkellä. Dublot on ihan kivoja, niin että äiti rakentaa ja ipana tuhoaa =). Meillä ei vielä maalaus suju kun ei tahdo papetiin mennä. Harvoin maalataan sormiväreillä kylpyhuoneessa, minä paperiin ja ipana jalkojaan yms. Hauskinta ipanan mielestä olisi keittiön kaappien ja laatikoiden tyhjentäminen, sitä vaan ei äiti kovin kauaa jaksa. Tänään tosin levitettiin kaikki muovikulhot ympäri keittiötä ja hauskaa oli. Niin ja meillä on renkaat porattu kattoon johon saa keinun kiinni, se on myös hauskaa.Tällaista täällä. Kohta ihmetellään uutta siskoa/veljeä ja mietitään mitä sitten tehdään =)Tipy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat