Vierailija

Kommentit (11)

Limaa ei voi olla huomaamatta. Kohdunnapukkaa tarkkailen tosi harvoin. Tunnen oviksen myös vatsakipuna, mutta siinä vaiheessahan se on myöhäistä lopettaa seksin harrastaminen ;) .En tiedä onko joillain naisilla sitten jotenkin huomaamattomammat limat vai miten niiden tarkkailu koetaan niin vaikeana? Itse en ainakaan tunne erityisesti " tarkkailevani" , kunhan totean.Meillä käytetään noita varmoja päiviä ja kondomia silloin kun tarvis. Hyvin toimii, mutta meille ei siis raskaus olisi järkytys, vaan lapsia on vielä suunnitteilla. Ja kun lapsiluku on täysi, sitten sterilisaatio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siittiöthän voivat elää melkein viikon naisen sisällä ja usein elävät ainakin päiviä. Ei se siis oikein auta, jos oviksen tuntee ja sitten kumi käyttöön, kun pitäisi osata ovulaatio ennakoida.Kyseleepi yksi saman ongelman kanssa painiva.

Hedelmällisten päivien aikaan käytetään kumia tai ollaan ilman. On tosi helppoa, kun oviksen oppii tunnistamaan. Itsellänikin on tosi epäsäännöllinen kierto, mutta tunnistan oviksen 100% varmuudella joka kerta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat