Vierailija

Käsi- ja kylpypyyhkeitä. Meillä niitä on LIIKAA, kaikki vanhat on tallella ja ei olla oikein mitään vuosien varrella heitetty pois. Pitäis tehdä inventaario pyyhekaappiin ja heittää vanhat pois kokonaan. Ei kai noita pyyhkeitä oikeesti tarvitsis olla kuin 10 käsipyyhettä ja 6 kylpypyyhettä (kolmen hengen talous).

Kommentit (8)

aikoinaan kun mentiin miehen kanssa opiskeluaikoina yhteen, niin yhdistettiin sekalaiset taloudet ja sen jälkeen on tullut lahjaksikin vaikka mitä. Joten nykyisin meillä on noin 45 kylpypyyhettä, 117 käsipyyhettä ja 35 keittiöpyyhettä (en ole laskenut, tämä on sellainen silmämääräinen arvio liinavaatekomerostamme...) ja tarve olisi ehkä 8 isoa ja 10 pientä pyyhettä. että silleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta se sopivasti on kyllä paljon enemmän kuin 10 käsipyyhettä ja 2 kylpypyyhettä/hlö!Meillä on keittiöpyyhkeitä parikymmentä, käsipyyhkeitä kahteen vessaan niin ikään parikymmentä (kuka nyt pitää Yhteä pyyhettä kerrallaan? Roikkuisi kumminkin litämärkänä ja surkeana naulassaan. Ne NÄYTTÄVÄTkin paremmilta kun niitä on monta) Kylpypyyhkeitä on muutama kymmenen kolmen hengen taloudessa. Meillä jokainen käyttä saunomiskerralla 2 pyyhettä (toisen hikivilvoitteluun ja toisen puhtaana kuivaamiseen) ja sama satsi pitää olla myös mökillä koko ajan. Lisäksi pyyhkeitä on hyvä olla vieraille, koulun liikuntatunneille, salille mukaan, ja ylimääräisiä siltä varalta että ei kerkiä pestä pyykkiä.En voi käsittää, miten joku muka pärjäisi 10 käsipyyhkeellä ja 6 kylpypyyhkeellä!

Osa saatu häälahjaksi. Osa " peritty" . Suurin osa itse ostettu.Tykkään vaan ostaa uusia värejä. Sama " tauti" on iskenyt nyt mieheenikin...

Anoppi kantaa pyyhkeitä meille aina joululahjaksi. Kylpypyyhkeitä on 20-30 kpl (3 hlö talous), keittiöpyyhkeitä n. 15 ja käsipyyhkeitä n. 15. Keittiöpyyhkeitä tuntuu olevan ihan sopivast, mutta muita on liikaa. Lakanoissa sama homma...

taas päinvastoin, liian vähän. Teen aina vanhoista pyyhkeistä pölyrättejä joten niitä ei jää pyörimään. Onneksi lapset sai joululahjaksi pyyhkeitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat