Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuukautiset alkoivat enkä olis millään jaksanut taas keittää sitä kuukuppia viittä minuuttia kattilassa. Olin ekan päivän tamponeilla ja kun sitten illalla jaksoin vihdoin keittää kuppini, niin täytyy sanoa, että oli se vaan mahtava tunne, kun oli taas aivan kuiva ja raikas olo.Joo, tiedetään, kuukuppihehkutusketjuja tulee tänne säännöllisesti, mutta piti vaan taas avautua aiheesta. Puolisentoista vuotta kupin käyttöä takana ja hauskaa, että se vieläkin ilahduttaa niin paljon.

Kommentit (9)

sinne kupin sisään. Silikoni on tosi pehmeä materiaali ja myötäilee kehoa täysin, joten vaikka kuppi näyttää tamponiin verrattuna isolta, se tuntuu paljon vähemmän. Sitä sitten tyhjennetään kerran pari päivässä ja sitä voi käyttää jopa nukkuessa.Sama kuppi voi kesää kymmenenkin vuotta. Keitetään kuukautisten välissä 5 minuuttia vedessä, eli kerran kuussa tämä operaatio. Muuten aina tyhjennysten välissä huuhdotaan vedellä ja välillä pestään sopivalla nestesaippualla. Hyvin helppoa.Käyttäminen vaatii joillain vähän totuttelua, mutta tamponiin tottuneelle ei pitäisi olla mikään ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisen kerran kun kuulin moisesta kupista, ei todellakaan tullut mieleenikään hankkia sellaista kuppia!!! Onneksi sen olen hankkinut, enää ei harmita kuukautisten aikana muu, kuin se, että olisinpa VIELÄ aiemmin älynnyt sen jo aiemmin ostaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat