Vierailija

masentunutta miestä? Siis omaa miestäni. Kuulemma kaikki ottaa päähän ja työ ahdistaa. Kun yritän puhua asiasta ja mitä voisimme tehdä sille niin menee entistä enemmän " lukkoon" ja sulkeutuneemmaksi.

Olemme 30 vuotiaita.

Kommentit (8)

Oikeassa olet mutta helpommin tehty kuin sanottu. Olen ehdottanut sairasloman hakemista, vuorotteluvapaata... ei niin ei " kelpaa" . Alan itse olla kohta ikasta poikki ja haluan pois... Meillä yhteinen vuoden ikäinen lapsi. Miehelläni aiemmasta liitosta 8v tytär.

Meillä myös mies on uupunut ja vaikuttaa välillä masentuneeltakin. Elämäntilanteemme on rankka ja lisäksi miehellä on töissä paineita ja rankkaa työpaikkakiusaamista yhden työtoverin taholta. Mies kärsii unettomuudesta ja on täysi zombi...Kahden viikon burn-out lomalle sain miehen puoliksi painostamalla mutta eipä siitä pitkällä tähtäimellä apua ollut.En osaa muita neuvoja antaa kuin olla painostamatta mutta tehdä selväksi että olet läsnä jos hän haluaa puhua tai vaikka vain pitää päätä sylissäsi ja rauhoittua. Lopussaolevasta ihmisestä tulee usein kuin pieni lapsi joka haluaa samalla tapaa hakea lohtua tavalla joka ei vaadi mitään.Et kuitenkaan mielestäni voita mitään sillä että annat miehen vajota sohvannurkkaan, yritä pitää mies kiinni arjessa kuitenkin.Eipä tästä tainnut paljon apua olla. Tsemppiä kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sano, että on tutkitusti hyödyllistä ja, että monet ovat saaneet avun tätä kautta.Kun miehesi on saanut avauduttua jollekin asioistaan ja ehkä jonkin laimean lääkityksen, on hänen helpompi tarkastell tilannetaan ja tehdä tarvittavat muutokset elämäänsä.Sinä et pysty miestäsi pelastamaan, olet liian läheinen ja miehesi varmasti alitajunnassaan ainakin kuvittelee suojelevansa sinua olemalla kertomatta todellisia murheitaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat