Vierailija

Olen painanut ennen raskauksia muutaman kilon vähemmän, ja olin silloin mielestäni paljon paremman näköinen. Silloin olin täysin tyytyväinen painooni enkä halunnut laihtua yhtään. Liikun säännöllisesti, joten pelkkää läskilöllöä nämä kilot eivät ole. Koko ajan mielessä takoo kuitenkin, että pitäisi päästä takaisin " omiin" mittoihin. Pitäisikö vain antaa olla??

Kommentit (11)

Tollanen RIISITIKKU ja heittelet latteuksia: " Ole sinut itsesi kanssa" .Kysyin, mitä mieltä. Onko se vastaus kiertäen: LÄSKI?Koska ylipaino on ylipaino, huono siinä missä alipaino. Molemmille pitää tehdä jotain!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja varsinkin miesten kohdalla jo vähänkin lihaksikkaalla on taulukoiden mukaan " ylipainoa" , vaikka rasvaprosentti olisi olemattoman pieni.

AP

Mulla on BMI 17.5. Silti takamus höllyy ja reidet kans. Yritänkin nyt saada niitä kiinteytettyä ja samalla yläkroppaa vähän kasvatettua.

Suklaamaha on tossa edessä, vaikkakin pieni (kahden lapsen makkarat ei jääneet).Nää on niin yksilöllisiä ja ruumiinrakenteesta kiinni olevia. Olen aina ollut laiha, riisitikkukin, mutta 30+ ja kyllä sitä plösöyttä tulee jos popsii mitä vain eikä liiku systemaattisesti.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat