Vierailija

Moi!Kysyn tätä synnyttäneiltä naisilta. Sain esikoiseni noin 3 viikkoa sitten. Episiotomia-haava on melkein parantunut, tikit ovat tippuneet pois, haavaa ehkä hieman aristaa koskettaessa, mutta se on hyvän näköinen eikä siis enää kipeä. Jälkivuoto on melko vähäistä, mutta kuitenkin hieman veristä vielä.Kysynkin nyt, että kuinka pian synnytyksen jälkeen uskaltaa mielestänne harrastaa seksiä? Tarvitseeko odottaa jälkitarkastukseen asti vai uskaltaako mielestänne jo ennen? Pitääkö odottaa, että jälkivuoto on täysin ohi?

Kätilö sanoi sairaalassa vain, että jos on yhdyntöjä ennen jälkitarkastusta niin tulisi käyttää kondomia, koska paikat on vielä auki. Ei siis mitään siitä, kuinka pian seksiä saa harrastaa, enkä siinä sitten älynnyt kysyä.En jaksaisi enää odottaa, kun himot valtasivat mielen jo osastolla pari päivää synnytyksen jälkeen.. Mutten kuitenkaan haluaisi aiheuttaa mitään "vahinkoa".Kiitos, jos joku viittii vastata.

Kommentit (3)

Kokeiltiin sitten perjantaina yhdyntää, kortsun ja runsaan liukuvoiteen kanssa.

Ensimmäiset työnnöt sattuivat ihan pirusti, luulin etten pysty jatkamaan! Juuri haava aristi niin, että tuntui kuin se repeäisi uudestaan. Mutta kyllä se siitä sitten helpotti eikä sattunut vähän ajan päästä enää yhtään. Ja tuntui hyvältä! :DNyt on kyllä hieman tullut veristä vuotoa, mutten ole siitä mitenkään erityisen huolestunut. Voisin tietty kysäistä onko vuoto ihan ok, kun kohta on neuvola-aika edessä...

jos SINUSTA siltä tuntuu. Käyttäkää kondomia ja tarpeeksi liukuvoidetta. Koska haava sattaa aristaa ja tulla jopa kipeäksi kun siihen kohdistuu hankausta. Eli LIUKKARIA ja KONDOMI.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mä olin jo jälkitarkastuksessa uudestaan raskaana, eli aika pian alotettiin hommat. Ei kai vähäinen vuoto haittaa, ellei kumpaakaan iletä. Ei kun hommiin jos sulla paikat vaan kestää, tehkää se nätisti. Ja käyttäkää kortsua!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat