Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kyseinen mies siis sukulaiseni ja alettuaan seurustella nykyisensä kanssa, ovat miehen kaverit vähentyneet...Juttelin erään miehen ex-kaverin kanssa joka harmitteli kun eivät enää ole tekemisissä. Sukulaismiehen muija tunnusti että ei tykkää miehen kavereista ja on sanonut ettei halua olla tekemisissä niiden kanssa. Mutta miksi mies ei saa tavata heitä? Ovat ihan normaalia, mukavaa sakkia. Ei huumeiden käyttöä eikä muutakaan paheksuttavaa.

Mieskin muuttunut ihan oudoksi, sen kanssa ei voi enää keskustella mistään. Vaimon kavereiden kanssa kyllä ollaan tekemisissä. Enää mies ei edes meihin ota yhteyttä...Mieheni kanssa juuri puhuttiin että voiko toinen ihminen tosiaan valita toisen elämän? Kaverit? kaiken!

Kommentit (5)

Tarinoilla on monta puolta, ja voi hyvinkin olla, että se tarinan mies, jolla uusi " muija" (onpa ikävä termi muuten), toimii ihan omasta halustaan noin.

Eli oma mieheni ei enää seurustelumme alettua jaksanut käydä bilettämässä kavereidensa kanssa. Monesti sanoin, että mene nyt ihmeessä ja eikö olisi kiva nähdä kavereita, mutta mies vaan totesi, ettei huvita. Pakottamaan en alkanut. Mutta arvaapa ketä vaan syytettiin tästä näiden kaverien taholta... minua tietysti, vaikka omasta puolestani mies saa mennä ihan niin paljon kun itse haluaa. Että asiat ei välttämättä ole aina niin kuin sinä luulet niiden olevan... Eikä kai aikuista miestä voi kukaan pakottaa olemaan tapaamaan kavereitaan eli vaikka tämä nainen olisi ilmaissut, ettei kavereista välitä, on kyllä ihan miehessä vika, jos ei siitä huolimatta kavereitaan näe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat