Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 


Ensimmäistä odottelen ja tuolta odotus-puolelta ajattelin piipahtaa täällä kysäisemässä seuraavaa..Uteliaana kyselisin sellaisilta jotka ovat jo käyneet vauvauinnissa, millaista on ollut, kannattaako mennä? Ja kenties niiltä ketkä aikovat mennä, mutta eivät ole vielä kokeilleet? Kiinnostaisi kovasti mennä, mutta jotenkin mietityttää tuo altaiden puhtaus.. Tosin kaipa niitä pöpöjä on ihan kaikkialla..Kiitos kaunis kaikista kommenteista!Mammis + Tiitiäinen 27+3

Kommentit (9)

Aloitimme vauvauinnin kun muksu oli 7 kk:n ikäinen, melko myöhään siis, mutta tyttö on alusta alkaen viihtynyt altaassa todella hyvin.Täällä mainittiinkin jo, että ensimmäinen ryhmä eli pienimmät vauvat menevät ensimmäisinä altaaseen. Vesi on lämmintä ja yön jälkeen puhtaimmillaan. Pöpöjä on turha pelätä, mutta huolellinen peseytyminen on kaiken a ja o.Nautinnollisia polskutteluhetkiä :).KL ja vesipeto 11 kk.


kaikille kommentoijille! :) Nyt sitten ihan hyvillä mielin aletaan jo kurkkimaan missä täällä Helsingissä järjestetään - kävinkin jo surffaamassa netissä - ja yritetään ilmoittautua ajoissa..Mammis + Tiitiäinen 27+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me aloitimme pojan kanssa vauva-uinnin kun poika oli noin 3,5 kuukautta. Se on mukava perheen yhteinen harrastus. Äidithän saattavat harrastaa usein kaikkea lapsen kanssa, mutta tähän saa mukavasti houkuteltua isänkin mukaan. Ja tätä yhteistä harrastusta voi jatkaa vaikka vuosia.

Meillä aloitettiin uinti heti 3kk iässä. Ekat pari kuukautta tyttö oli tosi itkuinen koska uinti osui iltapäivälle,tytön päiväunien aikaan. Meinattiin jo lopettaa koko harrastus mutta onneksi aamun ensimmäisestä ryhmästä vapautui meille paikka. Sen jälkeen ei ole kertaakaan itketty ja lapsi tuntuu oikeasti nauttivan vedessä pulikoimisesta. Ei meille ainakaan ole altaasta mitään pöpöjä iskenyt. Ei ole sairasteltu ja jos joltain vauvalta sattuu vahinko niin loput uinnit siltä päivältä perutaan. Minä ainakin suosittelen uintia koko perheelle, mukava yhteinen harrastus. Altaaseen mennessä lapsen sädehtivä hymy ja riemun kiljaisut pelastavat ainakin minun päiväni:)

Me kävimme esikoisen kanssa Järvenpäässä ja kakkosen kanssa Tuusulassa. Nyt kolmosen kanssa emme mene, sillä kädet ja rahat ei riitä... =( Mutta suosittelen lämpimästi!! Yleensä lähes poikkeuksetta vauvat tykkäävät.Kuten edelliset ovat kertoneet, vauvauinti on yleensä aamuisin, jolloin vesi lämmitetty altaassa lämpimämmäksi ja on puhdasta. Lisäksi vauvauintipaikoilla lienee tarkempi syyni tuon altaan arvojen kanssa. Pöpöjä ei kannata pelätä!Kannattaa ottaa ajoissa selvää paikkakunnaltasi, missä vauvauinteja pidetään ja kuinka sinne ilmoittautua. Ovat yleensä aika täynnä. Yleensä aloitusehtoina vauvalla on 3kk ja min 5kg. Vauvauinnin järjestäjät tiedottavat kyllä tarkasti käytännöistä altaassa ja muualla.Netistäkin löytyy varmasti tietoa, kun googletat! Iloista odotusta =)

ja pienimmät ovat heti ensimäisessä ryhmässä, esim 7.45-8.15. Tällöin vesi on puhdasta yön jälkeen. Meillä poika nyt 10kk ja uimaryhmä 9.45-10.15. Aloitettiin kun poika oli 5kk. Joskus 8kk paikeilla huomasi ,että hän tykkää siitä tosissaan. Tosin ei kyllä huutanut koskaan, mutta oli totisempi. Nykyään hihkuu kun näkee veden.

Ohjeet vanhemmille on tosi tarkkapesu ennen uintia ja olen kyllä huomannut että niin ainakin äidit myös tekevät.

Suosittelen kyllä. Kiva perheen yhteinen harrastus.

Itse uinti menee näin: alussa on yhteinen leikkihetki, lauletaan muskarista tuttuja lauluja, sitten omaa vapaata uintia ja lopuksi taas leikkihetki. Monasti nämä pienet eivät jaksa kuin 15min. Sukellusta myös opetallaan ja ohjaajat kiertävät jokaisen perheen luona.Itse asun myös Tampereella, ja kävin vierailulla kooveen sivuilla ja sielä on ainakin veilä kuusi vapaata vauvauinti paikkaa lauantaisin klo 8:00 - 8:30 Pirkanmaan Ammattikorkeakoululla ja ryhmä aloittaa nyt 13.1!Emppu

hei!me alotettiin vauvauinti kun poika oli 4kk,tykkäs aivan mielettömästi ja tykkää edelleen (1v4kk)jos vaan vauvasi tykkää kylvyistä niin suosittelen lämpimästi.me oltiin lokakuusssa kylpylässä 4 päivää oli aivan ihana reissu,että vauva uinti on poikinut meille perheen yhteisen jutun.nyt taas helmikuussa lähdetään muutamaksi päiväksi kylpylään,ja tietty joka lauantai käydään uimahallilla uimassa.

poika 3kk.odotan innolla!vinkkinä sanoisin että jos asut vähänkin isommassa kaupungissa niin varaa paikkasi heti kun lapsesi syntyy,me ei enää tampereen seudulta ja lähi kunnista saatu paikkaa joten nyt mennään kotikaupunkiini 100km päähän,n.joka toinen viikonloppu.kun soittelin eri paikkoihin niin sanoivat heti että halukkaita on tosi paljon ja että paikka pitäisi tosiaan varata heti kun lapsi syntyy...hassua.hinnat on jotain 10e ali tai yli/kerta,ainakin täällä päin.kaupungin kautta tietty olis halvempi,mutta niihin ei ainaka tahdo päästä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat