Vierailija

Olisimme siellä todennäköisesti vain muutaman viikon vuodessa. Lähellä kaikki ovat liian kalliita (etelä-Suomi), kauas emme jaksaisi aina ajaa. Hirveä kunnossapitäminen. Keväällä se olisi täynnä hiirenpapanoita, varkaat olisivat voineet käydä.Suvun mökissä on se huono puoli, että sen joutuu jakamaan muiden kanssa ja sopimaan käyttöajoista. En myöskään saa yksin mennä sisustamaan sitä yhtäkkiä uuteen uskoon. Mutta ei tarvitse sitten huolehtiakaan, kun lähimpänä asuvat hoitavat syys- ja keväthommat mökillä.

Kommentit (2)

Siinä on kustannukset aivan toista luokkaa eikä tarvitse ylläpidosta huolehtia. Jos epäröi mökin hankkimista, sitä tuskin kannattaa tehdä. Me HALUSIMME oman mökin, mutta sitä ennen olimme olleet vuokralla ja suvun mökillä " harjoittelemassa" , jotta saimme varmuuden että siihen haluamme sitoutua.

Tällä hetkellä rantatonteissa ja mökeissä on ihan tajuttomasti ylihintaa. Hinnat tulevat mitä suurimmalla todennäköisyydellä lähivuosina ainakin jossakin määrin laskemaan. Nythän mistä tahansa kurarapakon rannassa olevasta huussinpuolikkaasta joutuu maksamaan reippaasti yli sata tonnia.

Minustakin teidän kannattaa vuokrata mökki noin vähäistä käyttöä varten. Niitä voi vuokrata myös vuosisopimuksella, sekin tulee halvemmaksi kuin maksaa nykyhintoja omistusmökistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat