Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis, tein eilen illalla apteekin oman testin ja sain haalean plussa viivan.. kysyin mieheltäkin että näkeekö siinä mitään ja hänkin näki haalean viivan jossa on häivähdys vaaleanpunaista.. sitten tein tänään predictor testin ja sain ihan puhtaan negan.. :/

Onko jollakin tietoa että kuinka herkkiä nämä testit ovat? kumpaa nyt sitten uskoisin..??

Oireet viittaavat mielestäni raskauteen.. rinnat kipeät, alavatsa on kipeä, vilu, tihentyneet vessassakäynnit.. Nämä kaikki voivat silti toisaalta viitata menkkoihinkin.. että en nyt oikein tiedä.

kiertopäivistä en osaa muuta sanoa kuin että tänään on kp 40.. ja tämä on eka kierto pillereiden jälkeen.. ennen pillereitä minulla oli todella epäsäännöllinen kierto.

Kiitoksia todella paljon jos viitsitte kommentoida. :)

Kommentit (1)

Tässä Wintergirlin aiempi vastaus samanlaiseen kysymykseen:wintergirl - 17.09. 09:38 (2/2)

hei!

Predictor on kaiketi epäherkin testi eli vaatii suurimman hcg hormonipitoisuuden näistä käytettävistä testeistä muistaakseni jopa 50 iu/ml. Nuo early detection testit taitavat vaatia vain 10 iu/ml, joten jos eilen olet testannut herkällä testillä plussaa niin tänään vaikka olisit raskaana ei predictor näytä välttämättä vielä mitään, koska hcg pitoisuus tuplaantuu joka toinen päivä.Muutenkin olen kuullut, että aika myöhään ovat monet predictorilla testanneet plussaa. Kokeileppa uudelleen jollain herkemmällä testillä esim. juuri tuo millä ekaksi testasit, tai sitten vaikka apteekin oma herkkyys muistaakseni 20iu/ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat