Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,Onko kokemuksia Gracon peräkkäinistuttavista tuplamatkarattaista? Onko olleet hyvät käytössä?Entäs Gracon turvakaukaloista joissa on se " telakka" joka kiinnitetään turvavöillä autoon? Kaukalon sai myös kätevästi kiinni rattaisiin... Onko toimiva ratkaisu?Minkä ikäiseksi isompi lapsi mahtuu istumaan rattaiden etuosassa? Entä voiko pientä vauvaa vielä laittaa rattaiden takaosaan, muutoin kuin siinä turvakaukalossa? Ei viitsisi ostaa niihin sitä lämpöpussiakaan, kun kuitenkin vauva syntyy loppukeväästä ja kesällä se olisi varmaankin liian kuuma...Muutoinkin saa suositella jotain tuplarattaita tai kaukaloita jos on hyviä vinkkejä... :)

Kommentit (5)

Moi vielä!Noissa rattaissahan saa ne kuomut kummaltakin paikalta pois, jolloin ainakaan se kuomun korkeus ei ole haittana isommankaan lapsen matkustamiseen.


Moi,mulla ei oo kokemusta noista Gracon tuplarattaista, mutta kylläkin Gracon matkarattaista + tuosta telakallisesta kaukalosta. Tuo kaukalo oli meidän mielestä tosi hyvä ja se, että se lukittui matkarattaisiin. Jos vauva nukahti automatkalla kaukaloon niin kaukalon sai helposti pois tuosta telakointiasemasta ja matkarattaisiin. Näin pienokainen ei herännyt. Me siis tykättiin. Ja se oli kans ehdoton plussa, ettei kaukaloa tarvinnut joka kerta säätää uudelleen vöihin autoon vaan telakka oli koko ajan autossa vöissä kiinni.Nyt ollaan hankittu kahdelle lapselle (käytettyinä) Emmaljungan rattaat, joihin saa sisaristuimen. Pikkuinen siis köllii alaosastolla ja esikoinen istuu siinä " päällä" omassa istuimessaan. Näistä ei vielä ole käyttökokemusta, mutta edellinen käyttäjä oli ollut tyytyväinen. Nuo rattaat ei vie bussissa, kaupassa yms. sen enempää tilaa kuin tavallisetkaan vaunut ja menee helposti siten autoonkin. Vaikuttavat tosi fiksuilta - saa nähdä sitten käytössä.KP, esikoinen 1v11kk ja sintti rv 18+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...olivat ihan ehdottoman hyvät. Käytettiin niitä kaden ekan lapsen kannsa, joilla oli ikäeroa 1v4kk. Meidän versiot olivat ne ilmakumipyörälliset, joita ei taida valitettavsti enää saada. Me käytettiin rattaita pitkään. Aluksi isompi oli etupaikassa ja myöhemmin, kun molemmat istuivat olivat sitten toisinpäin. Kyllä niissä vielä ainakin 3 1/2v. matkustaa mukavasti. Meidän pienempi syntyi maaliskuussa eikä meillä ollut lämpöpussia, vaan ihan matkaili makuupussissa ja sadesuojan alla. Hyvin pärjättiin. Se turvakaukalo, josta kyselit on varmaan hyvä ja käy niihin rattaisiin näppärästi, mutta niin kävi meidän joku halvempikin versio, joten ei ole sikäli ' pakollinen' hankinta noiden rattaiden kanssa. kaverillani on sellainen nyt käytössään ja näyttäää olevan tosi näppärä autoon telakoitaessa.Tällaisia kokemuksia. Jos tarvitsisin vielä tuplia hankkisin ehdottomasti em. peräkkäin isuttavat rattaat.
Olipas kiva kuulla muiden kokemuksia... :)Eli tuo turvakaukalo ainakin sitten vaikuttaisi ihan hyvältä hankinnalta.Meillä esikoinen täyttää ensi kesänä jo kolme vuotta, joten se mietityttää ehtiikö noita tuplarattaita käyttää minkä verran ennen kuin jäävät liian pieniksi isommalle.Kuitenkin esim reissuissa ja kaupungilla kierrellessä tuntuisi, että olisi kiva saada isompikin tarpeen vaatiessa kärryihin istumaan. Kaipa noista pääsee eroon sitten, kun ei enää tarvi ja jos saisi sitten edes jonkinlaisen hinnan niistä vielä käytettynäkin...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat