Seuraa 

Hei,Onko kokemuksia Gracon peräkkäinistuttavista tuplamatkarattaista? Onko olleet hyvät käytössä?Entäs Gracon turvakaukaloista joissa on se " telakka" joka kiinnitetään turvavöillä autoon? Kaukalon sai myös kätevästi kiinni rattaisiin... Onko toimiva ratkaisu?Minkä ikäiseksi isompi lapsi mahtuu istumaan rattaiden etuosassa? Entä voiko pientä vauvaa vielä laittaa rattaiden takaosaan, muutoin kuin siinä turvakaukalossa? Ei viitsisi ostaa niihin sitä lämpöpussiakaan, kun kuitenkin vauva syntyy loppukeväästä ja kesällä se olisi varmaankin liian kuuma...Muutoinkin saa suositella jotain tuplarattaita tai kaukaloita jos on hyviä vinkkejä... :)

Kommentit (2)


Kiva kuulla kokemuksia... :)Vielä jäi mietityttämään ovatkohan ne meille kannattava hankinta, kun esikoinen on kuitenkin jo liki 3 vuotta kun pikkuinen syntyy.Toisaalta tuntuu, että olisi vielä ihan tarpeellista saada isompikin kärryjen kyytiin tarvittaessa juuri matkoilla ja kaupungilla kierrellessä... Tulevat vaan varmastikin aika pian liian pieniksi isommalle. Toisaalta ne voi myydä kyllä sitten pois...

pojillamme ikäeroa 1 v 7 kk.

Ihan kätsyt rattaat olivat, olivat kivan kapeat, mutta pitkät.

Kääntyvyys ja ohjattavuus ylipäänsä hyvä.

Pienet renkaat, joten lumisella tiellä niillä ei tehnyt mitään.

Tilava tavarakori alla, ja kevyet nostaa auton takakonttiin.Meillä kuopus oli siinä takana, kun sen selkänojan sai täysmakuuasentoon. Siihen laitoimme pehmeäreunaisen (kovapohjaisen) kantokassin, ja pojan sinne köllimään :)

Hyvin meni myöhemmin ilman kantokassiakin, kun rattaissa on vyöt, niin ei pääse vauva niistä putoamaan.Isoveli istui edessä, tosin siinä ei pystynyt kunnolla nukkumaan, kun selkänoja menee vain kaltevaan asentoon, ja selkänoja on melkoisen matala.

Kovin pitkään ei meidän pitkä poika siinä mahtunut istumaan, kun jalat jo jäivät ikävästi koukkuun, joten myyntiin menivät varsin varhain.

En muista tarkkaa ikää, mitä pojat olivat, kun niistä luovuttiin, ihan kuopuksen syntymästä asti oli käytössä, kunnon tuplakuomurattaiden ohella.Kaukalon niihin kait saa kiinni (Gracon), mutta meillä oli Britaxin kaukalo, joten siitä ei kokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat