Vierailija

KÄytetäänkö teillä samaa lasia tai vaikka kahvimukia monta kertaa päivässä, vai otetaanko aian uudet kaikille? Meillä huuhtasen lasten lasit joka käytön jälkeen ja jätän pöydälle oottamaan seuraavaa käyttökertaa. Jos on tutuuj aviikonloppuvieraita niin esim. iltapalan kahvimukit jätetään aamuks valmiiks pöyttän, se huuhtoo omansa joka tahtoo.

Kommentit (17)

Kuten jo alunperin kirjoitinkin. Siis omat vanhempamme ja esim parhaat kaverimme (joiden kanssa nyt muutenkin ollaan kuin omalla porukalla) Kyllä meilläkin" oikeille" vieraille puhtaat kupit katetaan. Meil on muumimukeja, jotka ei mee sekasin ku jokaisella oma kuva...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

saatan huuhdella lasit käytön jälkeen ja laittaa takaisin pöytään odottamaan seuraavaa kertaa, jos ovat suht puhtaita. rasvaisia, limaisia laseja en laita uudestaan pöytään...itse käytän omaa vesilasia pitkin päivää ja laitan illalla koneeseen. sama juttu teekupin kanssa kotonaollessa.vieraat saavat kyllä aina puhtaat astiat...

eikä välillä välttämättä edes huuhdella. loppukuusta kupin reunoilta irtoaa mielenkiintoisia makuyhdistelmiä, jotka tekevät jokaisesta juomatapauksesta ainutlaatuisen.näin alkukuusta esim. kahvin juonti onkin aika tylsää - kahvi maistuu kahville. ei ole yllätyksellistä.

Muuten kyllä kannattaisin asiaa, ei ole mitään järkeä tunkea lasia, josta on juotu kerran vettä, tiskikoneeseen. Mutta niin meillä tehdään.

Vierailija:

Lainaus:


Samat lasit ja mukit monta päivää vaikka se juustohöylä pestään joka kerta ja voiveitsi ;)
Mukit ja lasit on jokaisella omat ja vieraille toki puhtaat.

Ärsyttää mies, kun se ottaa aina uuden lasin, vaikka olisi vaan vettä juonut ja jättää vanhat tiskipöydälle ja niitä laseja sitten kerääntyy siihen kunnes ne loppuu kaapista tai mä tiskaan.

Tuo kahvikupit pöydällä toimii meilläkin, tai siis moni käyttää samaa kuppia pitkin päivää. Jos oikein pöytään mennään porukalla kahvittelemaan, niin sitten uudet kupit.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat