Vierailija

Kysyitkö suoraan, myönsikö miehesi?

Kommentit (9)

-Epäilyttäviä lisääntyneitä menoja

-Huomiotaherättävä lisääntynyt kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaan

-Kännykkä äänettömällä kotonaollessa, puhelin mukana joka paikassaHeh, äijällä lisääntyi reserviläisten " viikonloppuleirit" huimasti yllättäen. Uskomattoman suuren vaivan näki pakatessaan näitä " leirikamoja" aina. Ja suunta olikin jonkun naikkosen luokse....Jäi sitten kännykän kautta kiinni, typerys kun ei ollut ymmärtänyt poistaa " ah mikä ihana yö oli" -viestejä.

Harrastusreissuja tuli lisää. Keksi joskus viikonloppuisin yhtäkkiä, että lähtee kauppaan yksin - lapsia ei millään suostunut ottaa mukaan. Kova into päästä kävelemään ulos yksinään iltamyöhälläkin. Töissä piti käydä viikonloppuisinkin hakemassa kaikenlaista unohtunutta. Epäilyttävää unissaanpuhumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies oli ärtynyt ja jotenkin määrittelemättömästi vain erilainen kuin ennen. Kysyin häneltä asiasta ja hän kielsi kaiken. En kuitenkaan saanut hälytyskelloja vaimennettua, ja kuukauden jälkeen hän myönsi jakaneensa työmatkalla huoneen naisen kanssa. Edelleen väittää että " mitään ei tapahtunut" , mutta ero tästä tulee, luottamus on mennyt.

-haluaa olla kotona omissa oloissaan

-tekstiviestejä

- ei halua että kosket hänen kännykkään

-peitenimillä esim. kari lähettää tekstiviestejä

- menoja paljon

- raha - ja bensakulut kasvavat

Kotiin tultuaan hän ei ensimmäistä kertaa 7-vuotisen suhteemme aikana pystynyt rakastelemaan kanssani. Kun hän oli aamulla lähtenyt töihin, tein pienen ratsian. Patjojemme välistä löytyi kondomin kuori. Itse söin e-pillereitä. Nopeasti löytyi myös lautasliinaan raapustettu rakkausruno ja työpaikan kesätyöntekijöiden luettelo. Puhelinluettelossa oli korvamerkki sillä aukeamalla jolla oli yhden naispuolisen kesätyöntekijän numero. Need to say more?Myönsi heti että oli viettänyt viikonlopun oikeasti festareilla tämän tytön kanssa samalla paikkakunnalla jossa äitinsä asui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat