Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän kestoilu nyt sitten tähän?

Kommentit (7)

Pyyhkeitä ja muuta 60 asteessa pestävää pyykkiä pesemme joka toinen päivä, ja vaipat menee siinä samassa. Pyykkiä pestään koneellinen päivässä muutoin. Meillä on tosin käytössä enimmäkseen villavaippakuoret, joita ei siis tarvii pestä jatkuvasti. Joskus alkuaikoina kun tuli hankittua/tehtyä vaippoja liian vähän pesin välillä kestoja käsinkin, eritoten pissan jäljiltä. Käsisuihkulla ihan vaan, kevyesti hankasin pesuaineella.Jos tuntuu, että sulla on liian vähän kestovaippoja, niin äkkiäkös ompelet muutaman lisävaipan esim. vanhoista lakanoista ja pyyhkeistä, ja muista jämäkangaspaloista. Helpottaa kummasti, niin ei tarvii stressata koko ajan sitä, että vaipat ei riitä, ellei jatkuvasti pese.

Rumpua ei ole, joten kuivaaminen vaatii talviaikaan vähän järjestelyjä. Mulla on narut pukuhuoneessa, joihin mahtuu yksi koneellinen kerrallaan. Aamulla ja illalla pyörii kone, niin ehtivät kuivua. Paksummat vaatteet, jotka on jäänyt kosteksi, niin siirrän saunaan, sohvalle tms. kuivumaan loppuun uusien tieltä.

Joka toinen päivä pesen kestot ja mukaan mahtuu muutakin pyykkiä yleensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuivaamiseen menee kauheesti aikaa. Lisäksi mies harrastaa paöjon liikuntaa. Lakanapyykkiä saattaa tulla hyvässä lykyssä esikoiselta useamma kerran päivässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat