Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitäähän vanhempien huolehtia muksu myös jälkitarkastukseen

Kommentit (5)

Aina on lääkäri sanonut, että ei tarvitse jälkitarkastusta. Ei sen puoleen ole uusinutkaan. Anoppi juuri valitti kovaan ääneen, kun yksi lapsenlapsista oli melkein 38 kuumeessä eikä lääkäri ollut "edes" antibioottia" määrännyt. Monet ottaisi ihan tyhjää noita vahvoja lääkekuuria, jos ei kunnon tulehdustakaan ole.

Ja turha on tosiaan päivystykseen viedä. SInne voi mennä siinä vaiheessa, jos särkylääkkeistä ei ole apua ja/tai kuume (yli 40) ei laske lääkkeestä huolimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kun korvaongelmat vain jatkuivat, vanhemmat veivät aina päivystykseen, uudelleen ja uudelleen, ja kiireinen lääkäri antoi aina lisää antibiootteja.

Toki vika oli vanhempien ja päivystyslääkäreiden, mutta aamuun asti odottamalla lääkäri olisi saattanut ehtiä paneutumaan asiaan paremmin.

Ihan tavallisella särkylääkkeellä pärjää seuraavaan päivään, ei ole mitään järkeä lähteä tunneiksi päivystykseen korvatulehdusepäilyn takia.Meilläkin on ollut korvakierre, ja on myös vakuutus, eli mahdollisuus ilta- ja yölääkäreihin olisi ollut. Silti aina pärjättiin aamuun asti, ihan itkutta, antamalla särkylääkettä.Yhdellä tuttavaperheellä kävi vielä niin, että kun veivät aina lasta päivystykseen, siellä annettiin vain ab-kuuri toisensa perään. Kukaan ei tarkastanut, olivatko korvat parantuneet kuurin jälkeen, ja loistavan päivystyshoidon ansiosta lapselle kehittyi liimakorva.

korvatulehdukset paraneemyös ilman antibiootteja. Yliopiston apteekissa myydään vielä niitä puuduttavia korvatippoja, jotka on ihan loistavia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat