Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

oikeasti kasvattavat lastaan, ja pitävät esim. huolen, ettei lapsi vahingoita muita. Jos se vanhemmuus taas on sitä, että voivotellaan, kun lapsi on niin vaikea ettei mikään tehoa ja lapsi temmeltää kuin pellossa, niin silloin todella on vanhemmuudessa vikaa.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisellä oli myös koliikki. Kasvatuksesta... Ihanaa, kun tämä temperamentikas on nyt 3v 6kk, niin alkaa välillä hyvinkin raskas kasvattaminen tuottamaan tulosta. Osaa käyttäytyä kotona, kaupungilla, kaupassa ja kavereiden kanssa. Tarvitsee sopivasti virikkeitä päivän mittaan ja kehuja niin pysyy hyvällä tuulella. Vaativa lapseni on aurinkoinen. Olen toistanut, toistanut , toistanut, toistanut, toistanut kiellot, kehotukset, kädestäpitäen opettamiset ja nyt on jo helpompaa. Älkää jättäkö lapsianne kasvattamatta.

Usein tulee ihmeteltyä miten joku viitsii moitiskella ihan hyvin käyttäytyviä lapsiaan...mutta kurkku suorana huutaminen harvoin auttaa vaativaan lapseen.

flegmaattiselle, kun vertasi miten tuskainen esikoinen oli. Musta tuntuu ihan superhelpolle vauvalle, mutta muiden mielestä ihan tavallinen vauva, ei mitenkään tosi helppo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat