Vierailija

Jotenkin tuntuu peiliin katsoessa ettei muka olis niiiiiiiiin lihava, mutta eilen uimahallissa vaaka kertoi totuuden...yäk!

Sivut

Kommentit (46)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

masennuksen seurauksena lihosin 105 kiloiseksi ( pituus 170cm )

osana tervehtymistä aloin laihduttaa ja nyt paino on 77kg :) vielä haluan 7kg pois ja sitte olen tyytyväinen...

joten eikun vaan hommiin kyllä se siitä

nyt laihis hyvin lähtenyt käyntiin. 4 kiloa hoikempana nyt, tosin nestettähän se vaan on, eli jos nyt lopettaisin niin kilot tulisivat takaisin viikossa. tarkoistus on jatkaa maaliskuulle asti, jos paino alkaa silloin seiskalla

perintötekijöilläkin vaikutusta asiaan. TOisille ne kilot kertyy jjo vähästä ylimääräisestä kun taas toinen voi syödä mitä ja kuin paljon haluaa lihomatta.

Eli ole kiitollinen omista geeneistäsi!


Noin suuren painon pudottamisessa on erittäin helppo päästä alkuun. Jos jätät kaikki herkut pois ja syöt muutenkin kohtuullisesti, et voi muuta kuin laihtua!Paljon vaikeampaa on karistaa muutamaa kiloa tyyliin; Painan 58kg haluaisin painaa 56kg. Tiukassa ovat nuo kilot!

Kiloista en tiedä, paljonko on tippunut, mutta vyötäröltä jo 1cm hävinnyt viikossa, ihanaa. Nyt vyötärö 81cm. Lantioltakin oli hävinnyt jo 2cm. Tiedän kyllä että aluksi se paino tippuu nopeammin, mutta silti... Pisteitä laskien tulee laitettua kaikki syöminen ylös ja oppii hyvin, minkäsorttista ruokaa kannattaa tehdä.ja paino siis n.76kg ja pituutta 157cm

Tämä yhteisö on siis ihan vasta perustettu, siellä ei ole vielä mitään hienouksia. Tehdään siitä yhdessä mieleinen!Tässä olisi linkki, ensin pitää kirjautua sisään ja sitten jättää hakemus...http: // groups. msn. com /MuhkeatmimmitSiis jos sinulla ei ole hotmail- tai jotain muuta msn-yhteisön tunnusta, se pitää ensin luoda.t.3 ja 16

Itse aloitin vuoden alussa points-rompulla. Painoin 101 kiloa, eli olen aika lailla kokoisesi. Nyt olen jo päässyt viidestä kilosta. Tiedän toki, että tahti siitä tasoittuu, mutta iloinen olen hyvästä alusta. Mukavaa painaa alle 100 kiloa!!

Välit tietysti jätetään pois. Pitää olla se hotmailtunnus ja jättää hakemus.http: // groups. msn. com/ MuhkeatmimmitMinä ainakin olen siellä nyt ja pölisen itekseni :) Yrittäkääs uudestaan niin päästään aloittamaan!

Kyllä sellaista L-koon vaatetta ei ole, joka mun päälle menis...Housut on jo poikkeuksetta 46 tai jopa 48, paidat on oltava XXL. Ok, joistain malleista ehkä XL. On toi rintaosasto sen verran iso, että paidat kinnaa viimeistään rinnoista.

Ja kyllä se painonpudotus taas on työnalla, on vaan vaikeata, kun koko elämäntyyliä pitäis muuttaa, pysyvästi.

Ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat