Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jepjep, kuulostipa oudolta kysymykseltä ;) Mutta tarkoitan seuraavaa: hoidan kotona kahta lasta. Vanhempi on 3v ja nuorempi 6kk. Aina ei siis riitä aikaa vauvan sylissä kantamiseen ja paapomiseen. Nyt isovanhemmat olivat viikon ajan meillä käymässä ja vauvaa kannettiin ja paapottiin sen viikon ajan koko ajan. Nyt kun isovanhemmat lähtivät, on vauva kitisevä ja viihtymätön. Missään ei ole hyvä, jatkuvasti pitäisi vaan kantaa ja hytkytellä.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin kantoliina, mutta lapsi osaa silti viihtyä lattialla kun sinne laitetaan.Ollaan oltu lattialla paljon lapsen vieressä, sitten kukkuuleikkiä niin lasta " huijataan" tottumaan yksin oloon ja tietää että äiti tai isi ei ole kaukana. Alota silmien piilottelulla ja vaan pidätte hauskaa, kohta kurkit pöydän takaa, tuolin takaa kauempaa, oven suusta, menet pois huoneesta ja huhuilet lapselle.. :DNoin me on tehty, 2 lasta oppinu leikkiin lattialla yksin.Hellyyttä ja läheisyyttä ei voi antaa koskaan tarpeeksi -mutta pitää oppia olemaan yksinkin!Eli sinne vaan lattialle seuraksi naurattamaan je helistimiä heilutteleen.. Hiljaa hyvä tulee ja kohta lapsi viihtyy lattialla.

kuin sylissä.Aiemmin viihtyi köllöttelemässä sen aikaa että sain laitettua ruokaa, syötyä ym. nyt ei millään. Tilasin kantoliinan, jos viihtyisi siinä, että saisi jotain tehdyksi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat