Vierailija

Kommentit (14)

Eiköhän se ole jokaisen oma valinta. Tolla sun periaatteella esim. osakesijoittaminenkin on typeryyttä, koska aina on mahdollisuus hävitä siinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovat yleensä niin kalliita maksella että niillä lyhentäisi lainaa jo moninkertaisesti. Meillä on aina tehty niin että maksetaan lainaa pois " etukäteen" eli kaikki irtoraha tungetaan lainanlyhennyksiin ja se poistaa tulevia eriä (ja vähentää myös koron osuutta, tietysti). Meillä on koko ajan 2v. puskuri siltä varalta että jotain tapahtuu, eli lainaa on maksettu niin paljon etukäteen että on vaikka 2v. aikaa myydä taloa jos niin täytyy. Henkivakuutukset on myös molemmille, silläkin kuittaa lainan jo kummasti kuolemantapauksen varalta.Vierailija:

Lainaus:


On kyllä melkoista typeryyttä niillä joilla sitä ei ole!
Jos meistä toiselle kävisikin jotain (sairaus, työttömyys jne.) niin selviäisimme lainasta toisenkin palkalla, vaikka se menisikin tiukemmalle. Mut meillä ei olekaan mitään jättilainaa.On se lainaturvakin aika kallis maksella..

Liian kallis hyötyihin nähden. Mä laskin, että meidän asunnon hinta saa laskea aika reippaasti, että kannattaa ottaa. Samoin ei tietysti kannata lainaa niin tiukille vetää, että pitää olla optimaaliset tulot, että pysyy perusmaksuissa. Paljon kannattavampaa pitää rahaa sijoituksissa, ylimääräisissä lainanlyhennyksissä kuin siinä lainaturvassa.Te, keillä se on, niin kuinka suuri prosentti on lainaturva kuukausilyhennyksestä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat