Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänään bongasin ja pakko oli ostaa, sillä jo monta vuotta olen odottanut Hattivatti-mukin tuloa ;))!

Arabian sivuilla ei ollut mitään tietoa tästä mukista, viimeisimpänä näkyi " Talviyö" .

Sivut

Kommentit (56)

Ystäväni oli ostanut sellaisen Arabiaa myyvästä liikkeestä, joku Paletti ostoskeskus keskisuomessa! Ja eikö niitä eriä ollut jo Hesan alueellakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


myynnissä, ja silti mainostaa että tarralappu paikallaan???? uskon kyllä silmäni, mut miks noilla arabian myyjilläki kahdenlaista tietoa?
Vierailija:

Lainaus:

Harmi vain etten muista tarkkaa päivämäärää milloin tulee, mutta jos nyt oli ap ostanut niin kyllä se 15.1 oli se virallinen lanseeraus. Eikä ole siis mikään kausiluontoinen muki kyseessä.
Se tulee markkinoille virallisesti vasta 1.3 eli siksi ei ole vielä mainintaa arabian sivuilla. Ihmeellistä kyllä tuo, että sitä jo myydään jossain Tapiolan Stockalla..

Laitoin eilen illalla meiliä Arabialle kun niin kiusasi, että mikä tämä juttu nyt oikein on, kun sitä Hattivattia sai 8.1. Tapiolan Stockalta.

Tänään oli tullut vastaus, että " toimitusjärjestelmässä tapahtuneen virheen takia" noita mukeja pääsi varastosta pariin liikkeeseen ja ehdittiin myydä muutama kappale ennen kuin asia huomattiin. Mukit on nyt otettu pois myynnistä ja tulevat siis 1.3. myyntiin.Kävipä mulla siis aikamoinen mäihä kun satuin huomaamaan Hattivatit hyllyssä ja saan nyt nauttia aamukahvini sellaisesta pari kuukautta muita pidempään ;D!

oo vielä nähnyt kaupoissa arabian hattivatti-mukia, mut vuosi sitten lähetin arabialle sähköpostia ja silloin sieltä vastattiin, että työn alla on hattivatti-muki.Joten uskon kyllä, että sellainen on tulossa.Mikäs mukin pohjaväri oli, jos saan udella?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat