Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kokemuksia ja vinkkejä kaipailisin. Ajttelin tuon 3-kuukautisen poikani kanssa aloittaa osakestoilun eli niin, että öisin ja matkoilla käyttäisin ihan kertakäyttövaippaa ja kotona sitten kestoja. Kovasti netti on pullollaan erilaisia vaippoja ja kaikista vaihtoehdoista parhaimmalta meille tuntuu nuo aoi-vaipat. Nyt tarvisin neuvoja, että minkös merkkiset vaipat oli parhaita? Lähinnä itsellä mielessä nuo kushies ja popolinin easy fix superit.. viisaammat ja kokeneemmat, kertokaahan vinkkejä!

Kommentit (7)

elikkä kiitos kaikille neuvoista ja vinkeistä. Ostin sitten yhden popolinin aoi-vaipan, jota jo kokeiltiinkin ja tuntui ihan hyvältä. lisäksi tilasin pari kappaletta Fuzzi Bunzeja, joita odottelen. Saas nähdä sitten kummat käytössä tuntuu meille paremmilta.Kestoilun aloitin kertisvaippojen rinnalle, joten sillä periaatteella alkuun mennään, että aina laitetaan kesto kun on kuivana ja muuten kertis ja myös matkoille kertis. Jos nyt oikein innostun ja kestot toimii hyvin, niin ehkä tilaan sitten lisää. Yleensä kun jostain innostun, niin tulee sitten hankittua liiankin kanssa;)

...FUZZI BUNZ taskuvaippaa, siihenhän tulee mukaan insertti eli se imu sinne taskuun ja siten on ihan sama kun all-in-one paitsi että sen imun saa sieltä kuivattua erikseen ja kuivuu paremmin kun ne aio vaipat.Mä kokeilen tälle kolmennalle sisävaippoja ja noita aio vaippoja ja erilaisia taskuvaippoja, mutta meillä nämä amerikkalaiset FUZZI BUNZit ovat olleet täydellisiä, ei siis vaan hyviä vaan täydellisiä, 13h yöunet menee hyvin sellaiselle ja kaikki muut siis, eikä meillä ikinä falskaa kuten esim prismoissa myytävät muksut taskuvaipat, vaikka olisinkin niistä " niin" halunnut pitää, mutta falskasivat vaan usein.Fuzzien ovh hinta on noin 18-19e tuon insertin kanssa, MUTTA itse ainakin kun ostin yli 5kpl kerralla, sain sen insertin/imun kanssa nuo vaan 17¿ kpl sisältäen postituksen, joten ei mielestäni kallis vaippa, ja siten ihan sama kun all-in-one, sisältää kaiken.Itsekkin löysin kestoilun vasta tämän 3.lapsen myötä ja olen tyytyväinen että löysin, meillä on kestot tulleet todella edulliseksi verrattuna kertiksiin, olen ostanut Fuzzeja yli puolet HALVALLA käytetyksi (pyytävät 12-14e kpl, olen saanut n.10¿ kpl) ja kaikista muista sisävaipoista ja kuori systeemeistä melkein 99% omani takaisin kokeilun jälkeen.Onnea kestoiluun, jopa minä LAISKA ihminen niitä käytän ;)tuusis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kushiesin ultrat kuivuivat hitaasti ja hankasivat herkkäihoisen jalkoja. Lisäksi olivat usht paksuja ja kovia.FuzzyBunz taskuvaippa loistava, mutta ainakin meillä jäi selkäpuolelta pian lyhkäseksi, eli vaippa tuppasi tipahtamaan takapuolen alta vaikka oli kilo koon mukaan valittu. Samoin reisien mitoitus ei mennyt lapsemme muodon mukaan, mutta ehdottomasti loistava vaippa yleisesti ottaen. Kuivuu todella nopeasti, ei hankaa, täytteiksi voi valita mitä haluaa.Mommy' s Totchin taskuvaippa nayttää minusta tehdyn samanlaisista materiaaleista kuin Fuzzy, mutta siin on enemmän neppareita. yksi koko käy vauvasta taaperoon, joten on taloudellisempi kuin muut. Samoin sain nepparit paremmin osumaan meidän lapsen mittoihin. Huono puoli on se että vaipassa on ihan oikeasti aikas monta nepparia rivissä, mutta kun laskee mihinkä laittaa, niin muutaman kerran jälkeen sujuu jo ihan hyvin.Mommy' s Totchilla on myös AIO joka on yhden koon ja siis kaksi riviä neppareita. Tilasin yhden sellaisen,mutten ole vielä pessyt, joten en tiedä miten kuivuu. Näyttää pehmoiselle ja yksi imu on neppareilla kiinni, joten saa kuivumaan erikseen. Toinen kohta missä on imua on lipare, joten sekin kuivuu kaiketi ihan ok.

Meillä oli käytössä kaksi Hilivinksis merkkistä AIO:a enkä ainakaan niitä voi suositella, vaikka ovat tosi söpön näköisiä. Toimivat pienemmällä ihan hyvin, mutta kun tyttö alkoi lähestyä vuotta niin rupesivat falskaamaan ja päästämään läpi ihan hirveästi. Lisäksi menettivät muutamassa kuukaudessa jotenkin muotoaan. Olen kylläkin käsittänyt, että nuo AIOt ovat muutenkin vähän hankalia, kun eivät välttämäät ihan hirveän hyvin ime ja kuivuvat TODELLA hitaasti.Oletko harkinnut taskuvaippoja?? Ne ovat kuitenkin lähes yhtä helppoja kuin AIOt, mutta kuivuvat nopeammin ja kun imujen määrääkin pystyy säätelemään niin menevät pidempään ja eri aikoihin. =) Meillä on noista taskuvaipoista ollu käytössä mm. Fuzzi Bunzit, jotka ovat erittäin toimivia =)

vähän aiheen vierestä menee tämäkin, mutta liputtaisin myöskin taskuvaippojen puolesta. Noiden AIO-vaippojen imukykyyn en osaa ottaa kantaa, mutta ne kuivuvat aika hitaasti ja tämän vuoksi niitä tarvitsee aika paljon, jos vain niillä aikoo lapsen vaipattaa.Meilläkin on ollut käytössä taskuvaippoja ja olen ollut ratkaisuun tosi tyytyväinen. Tasku on lähestulkoon AIO:ta vastaava systeemi, joka kuivuu nopeammin (koska kuori ja täytteet kuivataan erikseen) ja on vain taskun täyttämisen verran AIO:ta hitaampi käyttää :-) Taskut voi kaiken lisäksi täyttää etukäteen, jolloin ne ovat vaippaa vaihdettaessa heti valmiina. Ja taskuihin voi laittaa täytettä tarpeen mukaan, esim. päikkäreille ja ulkoilun ajaksi enemmän ja sitten sisällä oleskeltaessa vähemmän.Taskuja on tarjolla pilvin pimein niin ulkolaisia (kuten nuo em. Fuzzit) kuin kotimaisiakin merkkejä. Ja nuo kotimaiset ovat laadultaan vähintään yhtä hyviä esim. Fuzzien kanssa. Osoitteessa www.kestovaippainfo.fi on tietokanta, jossa voi käydä katsomassa erilaisia taskuvaippoja (ja myös noita AIO-vaippoja) ja käyttäjien kommentteja niistä.-Tintti

Taskuvaippoja suosittelen minäkin noiden a-i-o sijaan. Taskuvaipat kun kuivuvat tosi paljon nopeammin ja imuja voi lisätä tarpeen mukaan. Meillä käytössä teetetyt Fuzzia vastaavat vaipat ja hyvin ovat toimineet. Sisällä vanhoista froteepyyhkeistä leikattuja paloja sekä Ekosetin t-imuja. Hyvin ovat toimineet. Ja ovat edullisia käyttää.

meillä ollut koekäytössä yksi kpl ja osoittautunut niin hyväksi, että hankimme niitä myös seuraavaa kokoa. ollut meillä myös yövaippana eikä ole falskannut. kuivuu mielestäni riittävän nopeasti. sen sijaan äitiyspakkkauksen kestis on musta todella huono. käytämme kyllä sitä kuorta, se toimii ok esim. harson tai sisävaipan kanssa, mutta ne omat sisukset ovat huonot.- tiukkis

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat