Seuraa 

Heippa!Menin tänään ostamaan uuden itkuhälyttimen vanhan sanottua sopimuksensa irti. Nyt alkoi jo tuntumaan siltä, että taidankin palauttaa vehkeen. Käyttöohjeen(kin) kuvassa näytetään itkuhälyttimen käyttöä ainoastaan sisätilassa ja epäilen, että tätä Philipsin SCD361 -mallista hälytintä ei uskalla käyttää ulkona. Ja siihen tarkoitukseen hälytintä juuri tarvitsen!Käyttöoppaassa sanotaan, että käyttölämpötilan on oltava +10-+40 astetta. Toisin sanoen näin (jopa lämpimällä) talvi-ilmalla ei saisi käyttää ulkona - puhumattakaan pakkasesta!Onko jollain tämä hälytin? Kertoisitko kokemuksiasi? Ja vaikkei sinulla olisikaan kokemuksia, niin miyten toimisit? Uskaltaisitko alkaa käyttämään vaan...?Kiitoksia!

Kommentit (5)

Hälytin toimii kyllä pakkasessakin, mutta talvisin ei voi käyttää ladattavia paristoja vaan pitää laittaa niitä tavallisia. Jostain syystä ladattavat paristot eivät toimi oikein kunnolla pakkasella.

Omaamme olen käyttänyt surutta ulkona (Philips myös, mallia en tiedä). Hyvin on toiminut, paristot nyt kuluu tavallista nopeammin kylmässä. Kannattaa laittaa mahdollisimman suojaisaan paikkaan se lähetinosa, sillä vaunun kuomun sisällä on monta astetta ulkolämpötilaa lämpimämpää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole ihan varma mallinumerosta (vauvan yksikkö " pallonmallinen" )...Viimetalvena laitoin pakkasella hälyttimen villasukan sisälle ja oikein kovilla pakkasilla kahden villasukan sisälle. Hyvin toimi! Patterit kuluivat ehkä hiukan nopeammin, mutta käytetään ladattavia pattereita joten ei haitannut...

mutta taitaa olla vanhempaa mallia (liilan värinen) ja kyllä on tominut moitteettomasti ulkonakin kesät talvet, ja käytössä lähes tulkoon joka päivä jo melkein kolme vuotta :). Eli kyllä voi käyttää ulkona huoletta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat