Seuraa 

Eli tässä haetaan harvinaista nimeä, joka on selkeästi vierasperäinen ja sisältää ainakin yhden vierasperäisen kirjaimenqwådfgzxcbLähdetäänkö näillä liikkeelle? Annan lisävihjeitä visan edetessä :)

Kommentit (255)

Muuten tuo aiemmin ehdottamani Maruzakaan ei ole vielä listalla, aika yllättävää, kun kuitenkin on aika samantapainen kuin vähän yleisemmät Maruska ja Mariza.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sieltä se on löytynyt!! Nimi oli siis Mizela, joka on siis uniikki, vain yksi tyttö omaa tämän nimen.Onnea Kangasrousku!En nyt tähän hätään keksinyt oikein mitään hyvää palkintoa, mutta Mizelasta tuli assosiaatio Micheliin eli Michelin-ukkoon ja sitä kautta talvirenkaisiin ;)

Asiahan on ihan kohta ajankohtainen, ainakin täällä koto-Suomessa on syytä vaihtaa alle turvalliset renkaat. Täältä voit käydä ihastelemassa ja valitsemassa autoonne turvalliset talvirenkaat!http://www.michelin.fi/fi/front/affich.jsp?&lang=FI&codeRubrique=2006021...Turvallista matkaa! T. Team Ahma

Eipä ole vieläkään kyseistä nimeä listalla, vaikka kuinka tihrustin... ;)Annanpa uutta vinkkiä... eli....*nimi alkaa M- kirjaimella ja siinä on kaikkiaan kuusi (6) kirjainta... ;) En vielä kerro onko tytön vai pojan nimi, katsotaan jos näillä vinkeillä löytyis...

Autan teitä sen verran, että tämä Ferrari se ei ole ;)Tuli mieleen tuosta edellisestä syötävien visasta, kun oli puhetta näistä erikoisista nimistä tämä Ferrari, johon olen joskus jonkun visan yhteydessä törmännyt. Aika erikoista laittaa lapsen nimeksi automerkki - minusta ;) Pakko varmaan mennä vrk:sta selaileen näitä muita automerkkejä, mitähän löytyy...Mutta tämä ei siis liity nyt tähän visaan millään lailla, paitsi tuolla vierasperäisellä kirjaimella tietty, mut mikään vihje Ei ole tähän kätketty.

mutta vielä ei ole tärpännyt ; Oikea alkukirjain on jo arvauksissa ollut ja myös vierasperäinen kirjain on arvauksissa mukana...;) Eipä muuta tässä vaiheessa vielä... ;)

Mieletön määrä löytyi uusia nimiä listalle, 27, jos oikei laskin! Piti jo loppuja tarkistella kahdesti, että eikö tosiaan ole listalla, kun tuntui, että voiko näitä olla näin paljon ;). Tässä uudet nimet:Barbera 1n lumitähti77

Briona 1n (2008) lumitähti77

Carib 1m (2000-l.) pionella

Chara 1n Kangasrousku

Cheyanne 1n Kangasrousku

Christelin 1n (2008) Kangasrousku

Christus 1n lumitähti77

Chriz 1m 1n lumitähti77

Elisabethe 1n Kangasrousku

Gorge 1m lumitähti77

Greza 1n lumitähti77

Imagin 1n Kangasrousku

Kaide 1n mustikannappi

Kozo 1m pionella

Kzan 1n lumitähti77

Laiz 1n Kangasrousku

Maruza 1n Kangasrousku

Mischo 1m lumitähti77

Mizela 1n Kangasrousku

Ninga 1n (2000-l.) Kangasrousku

Suza 3n lumitähti77

Tariza 1n lumitähti77

Wiera 1n Inimai

Zalmi 1m lumitähti77

Zanko 4m lumitähti77

Zentta 1n lumitähti77

Zima 1m (2008) lumitähti77Kukahan toimittaisi nämä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat