Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ilta-Sanomat 2.11.2005:" Anna puolisolle kerran viikossa!Myötä- ja vastoinkäymisissä saa uutta sisältöä, kun puhutaan seksistä.Henkisen kumppanuuden lisäksi lupaus nimittäin kattaa parisuhteen ruumiillisiakin puolia.- Avioliittoon jos menee tai yleensä parisuhteeseen, kerran viikossa on naitava. Puolen vuoden perusteeton pihtaaminen kyllä jo irtisanoo seksuaalisuhteen kumppaniin, sanoo myös seksologin koulutuksen saanut Anneli Kivijärvi.Kivijärven mukaan puolisoltaan ei voi olettaa uskollisuutta, jos ei itse anna seksiä. Hän muistuttaa, että nyt tietenkin puhutaan normaalista elämästä. Sairauksiin ja elämän kriisitilanteisiin tämä sääntö ei päde. Sääntö koskee myös miesten pihtaamista, vaikka Kivijärvi panostaakin tällä hetkellä naisten asioihin.Kirjastudio on vasta julkaissut häneltä kirjan 100 kysymystä naisesta ja seksistä. Sieltä löytyy paljon perinteisiä ajatusmalleja vavisuttavia asioita, kuten:Hellyyttä ja seksiä ei pidä pihdata eikä sillä käydä kauppaa parisuhteessa...Nainen ei voi mitenkään järkevästi perustella, että 10-15 minuuttia kerran viikossa olisi liikaa. Sen ajan joutuu helposti seisomaan kaupan kassajonossakin.http: //www. tukiasema. net/keskustelu/show. asp?id=24671&c=33&p=1&pm=1Ilmoita asiaton viestiKommentit (10)

Kolmannekseen, olisi " kiva" tietää, kuinka moneen avioliiton sisäiseen raiskaukseen Kivijärvi on syyllinen noiden propagandojensa myötä.Hänhän tituleeraa itseään seksologiksi.Huh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli sitä mieltä, että e-pillerit on ihan syvältä, hänen tytärkin oli kuulemma muuttunut ihan hirviöksi kun söi niitä. Sitten jossain haastattelussa hän tuomitsi alapääkarvoituksen vastenmielisen näköiseksi ja suositteli kaikille naisille karvattomuutta. Eli hyvin epälääkärimäinen mielestäni !

Mutta niin monet kirjoittavat jonkun olevan Turusta, jos on jostain sieltä alueelta ylipäätään.Kas kummaa.Mutta niin varmaan vantaalaisetkin ovat Helsingistä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat