Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä teillä muilla on maksanut kerrostalokolmioon tehty keittiöremppa (aika pieni keittiö), jossa on vaihdettu kalusteet ja kodinkoneet? Entä n. 6 neliöiseen kylpyhuoneeseen seinälaattojen vaihto (ja vanhojen irti repiminen)? Muut hommat saadaan isiemme avulla tehtyä itse, paitsi tietenkin mahdolliset sähkötyöt, mutta niitä ei varmaan noissa tulekaan? Laatat ja keittiökalusteet ois korkeintaan keskihintaisia ja noi keittiökalusteet todennäköisesti Ikeasta.

Onko kukaan laittanut kylpyhuoneeseen vanhojen laattojen päälle uusia laattoja? Kuulin, että näin voisi tehdä!

Kommentit (2)

kaikki vaihdettiin, en laittaisi kaakeleiden päälle kaakeleita kun et voi varmasti tietää onko siellä vesieristeitä/kosteutta.Hinnassa mukana kaikki uudet kodinkoneetkin.

kylppärin rempassa on laitettava uudet vesieristeet. Nykyäänhän kosteilla seinilläkin täytyy olla vesieristys. Ennen vaadittiin vain lattiaan. Eli en suosisi mitään patenttiratkaisuja eli laattaa toisen päälle vesieristysten/mahdollsiten kosteusvahinkojen takia.Hintaahan ei voi sanoa ennenkuin menette laattakauppaan ja laskette menekin ja valitsette laatat. +laatotustyö ja muut materiaalit. Meillä tehtiin just kylppäriremppa. Kaikki laitettiin uusiksi hanoja ja pattereita myöten ja vähän käytettiin lasitiiltä. Hinnaksi tuli pikkasen päälle 8000 euroa. Neliöitä ehkä 7-8.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat