Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Heip, tuntuu lähes kaikilla nt-ultrassa olleilla sikiö pomppivan ja tekevän voltteja edestakas.... meillä se vaan rapsutti korvaan ja vähän heilautteli itseään, kun lääkäri tarpeeksi tökki... kertokaa, miten teidän pikkuvauvat on esiintyneet ultrassa vai onko ollut rauhallisempia kuten meidän =o/

Kommentit (9)

silloin vauva vaan makoili kohdussa. tarpeeksi kun kätilö härnäsi, liikahti sen verran, että saatiin niskaturvotus mitattua.

on kuulemma normaalia, ettei noilla viikoilla juurikaan liiku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja välillä riehui niin, ettei kuvaan saatu. Toinen ultrattu vasta kahdesti viikkoon kolkyt mennessä ja molemmilla kerroilla hyvin rauhallisena möllötellyt. Sydän sykkii ja muutenkin kaikki ok, joten olen ihan tyytyväinen vaikkei voltteja yms huvittavaa ole nähtykään :)

Ainakin raskausviikon 32 jälkeen, jolloin olin 2 x vrk ultrassa (riskiraskauden vuoksi) sikiön rytmi oli 20 min nukkumista (syke 120 ja vähän yli) ja sen jälkeen 20 min viuhtomista (syke aina 180 saakka). Eiköhän se sinun vauvasi siellä silloin nukkunut kun ultrattiin:-)

Oli niin liikkumaton ettei saatu koko niskapoimua edes mitattua! Ensin pelästyin että on eloton, mutta kyllä se elossa oli ja kätilökin sanoin vaan ettei tästä tarvitse huolestua mutta onpas harvinaisen hankala tapaus.Sen jälkeen pelkäsin koko ajan ettei vauvassa on jotain vikaa, mutta nyt ollaan jo rv 18 ja tunnen vauvan potkut joten kaikki hyvin.Huoltani lisäsi vielä se että kävin myös rv 11 ultrassa, jossa oli aivan sama juttu, lähes liikkumaton sikiö.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat