Vierailija

Mulla menee hermot tän pään kanssa siis hiukset on ohuet, lyhyet, silkkiset eikä kasva tai tuuheudu milloinkaan eikä koskaan.Voisko joku auttaa mitä vois käyttää, mikä auttais ?Ja vielä kaiken kukkuraksi " käskin " kampaajan leikata tän ihan lyhyex, melkein siiliksi !! Hävettää!!

Kommentit (7)

Ja ap:lla just raskaudet on vieneet hiukset vielä huonompaan suuntaan.

Esim. permanentii imetyksen loputtua oli katastrofi !!Kaipa niitä pillereitä voisi kokeilla, ovat niin kalliita että olisi ollut hyvä jos joku ois antanut osviittaa--

On siis vahva biotiini-lisä, jota saa reseptivapaasti apteekista.Yksi PUOLIKAS tabu per päivä (=2,5 mg biotiinia) nyt n. kahden kuukauden ajan ja kyllä on hurjasti tukan kunto kohentunut! Hiusrajasta huomaa, kuinka uutta tukkaa puskee, tukka on kiiltävä ja vahva. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oikeasti, ne oli ihan kamalat. Kerran sain kasvatettua ne suht pitkiksi mutta tavallinen lyijykynäkin oli paksumpi kuin mun " ponnari" joten eihän niitä voinut pitkinä pitää.Raskaus muutti mun hiukset. Ekan raskauden jälkeen ne kasvoivat tosi nopeasti ja ovat ihan mielettömän paksut ja kiiltävät. Ja ovat pysyneet, lapsi kohta 5v. Ei ole ikävä vanhaa tukkaa ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat