Vierailija

On vaan alkanu tuntua siltä, että ei yhtään innosta kun joka paikka on ihmisiä täynnä. Jatkuvasti rakennetaan lisää ja ihmiset on niiiiin kiireisiä koko ajan.En haluaisi muuttaa ihan korpeenkaan, jollekin pienelle paikkakunnalle kyllä.

Kommentit (6)

Mieluummin arjet Helsingin keskustassa, ja viikonloput ja lomat siellä maalla.

Siellä ei kestä asua, eikä ole töitä, on liian hankalaa arkisin työssä käynti ja kaikki.

Asuimme kaupungissa omakotialueella. Talot oli rakennettu niin, että oman pihan rauhaa ei ollut lainkaan.

Myimme talon pois.

Muutimme maalle omaan rauhaan pienelle paikalle. Se oli elämämme paras päätös. Täällä olemme viihtyneet kaikki hyvin. Lapsilla on täällä tilaa kasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pienempään kylään muuttamisen ehto olisi työpaikka, jota on monesti hankala saada.

Mutta jos sellainen oli, ei esim. mun kotikylä ois huono vaihtoehto.

Kaikki palvelut löytyy keskusta, ainut on vaatekauppa (pitäisiköhän mulla sinne sellainen perustaa..?=))..

ap

Aina, kun menen sinne, mulla tulee tunne että ei ole kiirettä mihinkään.

Ja juuri tuo on ihanaa, kun lapsilla on tosiaan tilaa kasvaa siellä.Annanpa ajatusten muhia päässäni, jospa jossain vaiheessa ne selkiintyy ja varmistuu ja meistä tuleekin pienen kylän asukkaita.. =)ap, joka on joskus vannonut että ei ikinä takaisin pieneen kylään.. =)

Kunnassa yhteensä 6000 asukasta ja tässä kylällä 1500. Kaikki palvelut löytyy. No jos vaatteita haluaa ostaa niin sitten lähdemme kaupunkiin 30 km päähän:-).Minusta tämä on todella kiva ympäristö lapsille kasvaa. Meillä on rakenteilla omakotitalo, tontti on 1,3 hehtaaria. Ympärillä kaunista peltoa. Lapsilla vain pari kilometriä kouluun. Kavereitakin on lähistöllä, ainakin pyörällä pääsee.Elämän tahti on todella paljon kiireettömämpää kuin monilla muilla ja verraten esim. veljeeni joka asuu eräässä pääkaupunkiseudun naapurikunnassa, niin meillä on tosi stressittömät oltavat:-)). Sen kyllä huomaa kaikesta. Veljeni perheellä aina älytön kiire, pitää samaa tahtia yllä täälläkin käydessään kuin siellä kotiseudullaan, kaupungin kupeessa.Moni on sanonut samaa: täällä päin ihmiset osaavat vielä rauhoittua. Eivät ole niin itsekkäitäkään. Enemmän maanläheistä porukkaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat