Vierailija


Mulla on paketillinen brietä, joka menee vanhaksi 11.1. eli tässä rupee olemaan hoppu sen syömisessä. En saa syötyä sitä kokonaan sellaisenaan, vaikka se hyvää onkin. Voisko siitä tehdä jotain?

Kommentit (8)

Pari minuuttia 200 asteessa, niin että pehmenee pinta muttei ihan leviä (ei se leviäminenkään haittaa paitsi ettei oo niin esteettinen enää). Sit päälle pieniksi silputtua kuivattua aprikossia/viikunaa ja manteli/pähkinärouhetta. Hyvä jälkiruoka!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

a la carte viikolla siitä jälkiruoan ja oli kuule namia!Eli leikkaat n. 70g annospaloiksi (kolmio kuten juustokakkupalatkin ovat), sitten leivität sen; ensin pyörität kauttaaltaan vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Sitten paistat pannulla niin että pinta tulee kauniin ruskeaksi ja sitten tarjoat sen siivilöidyn mansikkakastikkeen kera. Siivilöitiin, ettei tule kokonaisia mansikoita, vain ns. kastike,Kannattaa ehdottomasti kokeilla, on hyvää!!

a)Paistetun broilerin rintafileen päälle, antaa hetken sulaa.. Lisäksi vaikka pestoa ja rucolaa, jos tykkäät.b)Pyttipannua jonka sekaan juustokuutioita ja vaikka yrttejäc)Salaattiin pikkupaloinad)Patongin väliin vaikka basilikan kans* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat