Vierailija

Joku erittäin älykäs varas vei meidän lasten tuplarattaat tänään Mäkelänrinteen uintikeskuksen aulasta.Kyseessä on Suomessa melko harvinaiset Jane Powertwin- tuplarattaat:Linkittää ei saa, mutta googleta Jane Powertwin, väri Rojo, eli punainen.Takapenkillä musta lämpöpussi.Havaintoja poliisiin pian!Ja varkaalle tiedoksi, että olet valvontakamerassa. =)

Sivut

Kommentit (110)

Eikä sillä, että tunen myös oikein mukavia ja rehellisiä mustalaisperheitä, mutta valitettavan usien olen ollut todistamassa heidän varkauksiaan. esim. kerran lavalla yrittivät varastaa pölynimuria!TOIVOTTAVASTI JÄÄVÄT TOSIAAN TÄLLÄ KERTAA KIINNI!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin katsomassa kuvat ja tosi hienot rattaat ovatkin.Kyllä se valitettavasti tänä päivänä taitaa olla niin että mitään ei uskalla mihinkään jättää, ei ees rattaita. meillä jo lukko onkin tovin ollut käytössä.

ja käytän sitä aina kun joutuisin jättämään rattaat johonkin edes hetkeksi. Jos en laita lukkoa niin olisi ihan sama kuin jättäisi nipun seteleitä että otapa tästä, ole hyvä. Enhän jätä fillariakaan lukitsematta ja se ei ole edes juuri minkään arvoinen.

Vierailija:

Lainaus:


ja sitten luottaa siihen että " varas saadaan kyllä kiinni kun on niin kalliit ja erikoiset menopelit" .poliiseilla on kuule muutakin tekemistä kun etsiä vaunu/fillarivarkaita.Nimimerkki: " kokemusta on"
Kyllä ne pollarit sinne teillekin vielä lisäksi kerkeää, jos teillä perheriita päällä.Vai onko niin että tutkijat on erikseen? mistä mä tiedän, mutta sen tiedän että ne tutkii ihan mielellään omaisuusrikoksia. Siitähän tässä on kyse, ja palkkaa ne siitä saa.

ja ne korvattiin vakuutuksesta, vaikka eivät olleet lukossa. Katsoivat, että varkaus oli tapahtunut niin yllättävästi, ettei voitu odottaa rattaiden olevan lukossa. Meillä rattaat vietiin omasta rapusta sillä välin kun kannoin ostoksia kotiin. Kun sain kassit ja lapset kotiin, lähdin vielä hakemaan rattaita ja sillä välin ne oli viety. Todella harmillista. Vakuutusyhtiö toimi nopeasti ja saimme uudet rattaat parin päivän sisällä.


NEROPATITovat niitä, jotka tekevät tästä maailmasta osaltaan juuri sellaisen kuin se on.Vain viisaille empatiaa! -Onpa todella fiksua ajattelua! Ajattelehan sanojasi ensikerran kun sua oikein v*****aa. Ajattele kuinka paljon on omaa tyhmyyttäsi paha olosi. Koska ihan varmana se on ihmisen paha olo aina omaa tyhmyyttä loppujen lopuksi.Miksi olet siellä, miksi menit sinne, miksi olet sellainen, miksi tapasit koko ihmisen, miksi sanoit niin, miksi annoit itsellesi toisen sanoa niin... AINA SINÄ OLET SYYPÄÄ! Joten turha itkeä sitten! Muista se!Tiesittekö muuten, että90 % rikoksista tapahtuu olisko se nyt kilometrin säteellä rikollisen kotoa!?Ja että lähes aina rikollinen palaa rikospaikalle...Mielenkiintoisia asioita, mutta tilastojen valossa faktaa!

Me ollaan myös käyty lapsen kanssa Mäkelänrinteen uimahallissa ja ollaan jätetty rattaat ilman lukkoa siihen tuulikaappiin. Mun mielestä siellä on todella huono systeemi, kun ei ole mitään tankoa tms. että saisi rattaat siihen lukkoon. Se ei auta yhtään mitään, jos laittaa pyörän ympäri lukon. Tai pitäis olla niin iso lukko, että saisi kiedottua rattaat siihen kokonaan, mutta meillä on vain sellainen lyhyehkö spiraalilukko, joka kyllä yltää esim. lyhtypylvään ympäri, mutta ei kaikkien renkaiden ympäri. Pitää varmaan alkaa jättämään rattaat jonnekin parkkipaikan reunalle pylvääseen kiinni. Mä en kyllä ole koskaan nähnyt rattaita keskellä katua lyhtypylvääseen lukittuna. Eikä paljon huvittaisi niin jättääkään, kun olen ihan varma, että joku urpo tekisi jotain tuhoja niille sillä aikaa (tyyliin spurgu kusisi rattaisiin...). Muuten laitetaan rattaat aina lukkoon, mutta erään kaupan edessä, missä käydään, ei ole mitään, mihin rattaat saisi kiinni ja rattaiden kanssa ei mahdu kunnolla kauppaan sisään. Silloin vaan toivon, että rattaat on paikalla, kun tullaan takaisin... Ja joskus kun mennään jollekin kylään, niin rattaita ei ole saanut lukittua mihinkään rapussa (yleensä löytyy joku patteri tai rapun kaide, johon ne saa kiinni), vaan olen joutunut jättämään ne siihen irralleen. Pitää varmaan käydä ostamassa joku pitkä vaijerilukko. Kaverin rattaissa oli sellainen.Onneksi AP vakuutus korvasi rattaanne!!! Meidän rattaat on vuosimallia 2002 tai 2003, joten toivon totisesti, ettei niin vanhat (ja rupuiset =)) rattaat kiinnosta varkaita... Mutta yritän tästä lähtien itsekin lukita ne paremmin. Vaikka hullua on musta maailman meno, kun pienten lasten rattaita varastetaan!!! Mutta saahan niistä kyllä hyvän hinnan (ainakin meidän rattaat maksoi enemmän kuin mun pyörä ja pyöräni lukitsen aina), jos joku sydämetön ihminen haluaa sellaiset varastaa ja sitten myydä.

lapsi jaksaakin kävellä. Kerran viime kesänä tulimme marketista ja rattaita ei näkynyt. Jäin siihen kuitenkin vartijoiden kanssa juttelmaan ja sovimme juuri tuon valvontanauhan katsomisesta, kun näin, että eräs mies työnsi rattaitamme, niissä on pieni tuntomerkki, joten juoksin miehen perään ja hän oli täysin välinpitämätön sanoi, että luuli rattaita kaupan rattaiksi. No minä oli tyytyväinen, että hänet spottasin ja sainin omani takaisin, mutten kyllä uskonut hetkeäkään tarinaansa. Nyt meillä on pieni pyörälukko ja lukitsemme rattaat aina.

Käyttäkää hyvät ihmiset JÄRKEÄ!!! Ettehän te jätä edes muutaman kympin arvoista fillaria kadulle lukitsematta, miksi sitten monen sadan euron lastenrattaat? Aina löytyy joku joka ne mukaansa nappaa ja vaikka hajottaa jos ei muuta keksi!hohhoijaa... äly hoi älä jätä...Toivon kuitenkin että tämä epärehellinen varas jää kiinni, vaikkakin suuresti sitä epäilen.

Vierailija:

Lainaus:


käsittääettä varkaus on houkuttelevampi kun se on helpompi, eli ei lukossa. aiemmin, arvoisa 40, tätä perusteltiin käytännön asioilla, että ei ole muka helppo käytännössä viedä kun lukossa jne.joo, me ei mielestämme pantu rahaa taivaan tuuliin eikä annettu rattaita pois. se on ihan miten sen haluaa ajatella. ja me halutaan ajatella, että vastuu on oltava myös kaupungilla kun ei ole järjestetty paikkaa lastenvaunuille. onhan fillareillekin...
Kaupungilla tai kunnalla ei ole yhtään mitään velvoitetta ottaa vastuuta teidän rattaista, varsinkin kun olette ihan varta vasten JÄTTÄNEET ne irrallisena uimahallin tuulikaappiin!köyhimyksiä, ajavat todella romulla autolla, lapsilla on monta kymmentä vuotta vanhoja vaatteita, samoin äidillä ja isällä. " Likaisen" olosia koko ajan...

että valvontakameran nauhan mukaan tilanne meni näin:Mieheni työnsi rattaat sisään, jolloin paikalta lähti nainen, joka otti omat rattaansa. Mieheni työnsi rattaat paikalle, josta nainen rattaineen oli häipynyt.Alle 5:n minuutin kun mies ja lapsi olivat siirtyneet uimahallin puolelle, sama nainen palasi tuulikaappiin, heitti viltin rattaittemme päälle ja työnsi rattaat ulos, jossa hänen miehensä odotti auton kanssa.Ja siinä kuvassa molemmat seisovat kun mitkäkin älykääpiöt vailla mitään hajua siitä, että kamerat kuvaa selvästi ulos asti tapausta!Joo ja miksi ei menty autolla? -Siksi kun meillä ei ole autoa.

Ja miksi mies meni yhden lapsen kanssa uimahalliin tuplarattailla?

-Siksi kun vauva nukkui toisissa rattaissa kotipihalla.Ja miten tulivat sieltä kotiin?

Mies kantoi lapsen. Rattaissa oli pipot ja hanskat, joten varsin viileä oli paluumatka kotiin.Ja ne jotka huutavat tuosta lukitsemisasiasta, niin noissa meidän rattaissa on pikalukitus, kuten varmaan monissa muissakin rattaissa nykypäivänä. Eli renkaan saa yhdellä napin painalluksella irti rungosta. Kuinka paljon varasta hidastaa renkaan kiinnittäminen runkoon?

Se täytyis olla tämän kaltaisis paikois vaunuparkki, jossa rattaat voi lukita johonkin telineeseen kiinni.Pikkasen lähinnä naurattaa nuo typerät varkaat... Poliisi on melko etevä varsinkin kun on valvontakameranauhaa. =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat