Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaista oli? Onko turvallista syödä ruokia siel? Mihin kannattaa varautua? Millainen hintataso? Hotellit?

kyselee yks pikkulasten kans sinne menoa suunnitteleva

Kommentit (10)

Silloin ainakin oli vielä Suomen mittakaavassa tosi halpaa, sää oli hyvä ja ranta ja meri ok. Muuten ei sitten hääppöistä. Hygieniataso aika alhainen, esim ravintoloiden vessat oli surkeita ja niihin piti mennessään ostaa paperi. Ruoka oli useimmissa paikoissa mautonta, palvelu ei mitenkään ystävällistä. Kuin olisi astunut ajassa 50v taaksepäin. En menisi uudestaan paitsi jos voittaisin matkan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä en kyllä hirveästi huomannut ongelmia hygieniatasossa, mut me asuttiinkin neljän tähden hotellissa ja syötiin ns. hienoissa paikoissa. Vähän kävi aika pitkäksi, kun ei ollut kauheasti tekemistä/katseltavaa, mutta jos on lapsia mukana, mahtaa olla hauskaa vaan loikoilla rannalla ja katsoa lasten ilakointia. Oletan näin, itsellä ei ole lapsia :)

Myös ehkä 3 vuoden takaa. Säät oli hyvät, ranta puhdas. Ruoka ja juoma halpaa, mutta ei hääppöistä muualla kuin läheisen kaupungin (oliko se se Nessebar?) muutamissa hyvissä rafloissa, jotka oli sitten kalliimpia (rantarafloissa oli ruuassa aina kilo rasvaa, kerran sain kanakastiketta jossa kana oli jäänyt selkeästi raa' aksi). Neuvostoliittolainen " palvelu" oli voimissaan. Taksi huijasi kerran 3x maksun.Eli en menisi minäkään Sunny Beachille uudestaan. Bulgaria muuten kuin rantakohteena on kyllä varmaan ihan eri asia.

rauhassa pois alta vilkaisemattakaan asiakkaaseen päin. Vaihtorahat monesti paiskattiin vaan tiskiin, ei kiitosta tai mitään muutakaan kohteliasta tarvinnut odottaa. Mutta itse en antanut sen häiritä koska paikka on mielestäni muuten niin kiva. Mutta tosiaan viimeksi oltiin vasta elokuun puolessa välissä siellä ja ajattelin että kausi on siellä jo lopuillaan ja ovat ehkä jo " kyllästyneet" turisteihin.Taksin hinnat pitää AINA sopia etukäteen niinkuin melkein missäpäin etelän lomakohteessa. Muuten ei voi kuin itseään syyttää jos tulee huijatuksi.

Hotelli oli muuten kohtuullinen, mutta 90% asiakkaista oli saksalaisia ja he valloittivat uima-allasalueen ja muutenkin näkyivät ja kuuluivat.

Taksit huiputtivat meitäkin.

Erityisesti inhotti Sunny beachilla , kun joka kulmalla oltiin syliin työntämässä apinaa, käärmrttä, liskoa tms ja valokuvausta tarjotiin.

Mukana oli varhaisteini- ja teini-ikäisiä ja se hyvä puoli oli, että halpuuden vuoksi heidän voi antaa shoppailla kyllikseen.

Lasten kanssa ehdottomasti parempi paikka on Sunny Beach. Ihana kohde lasten kanssa. Lyhyet lennot, turvallinen (ei juuri autot pääse liikkumaan alueella), paljon kivaa lapsille (pomppulinnoja ja liukumäkiä joka nurkalla, karuselleja yms), varsinkin huoneistohotellit kivoja... Ei kuitenkaan kannata ottaa vanhaa hotellia eikä ehkä ihan kaikista halvintakaan. Ruokaa mielestäni uskaltaa hyvin syödä, meillä ei kenellekään ikinä ole tullut mitään mahatauteja tms., ihanan lämmin ilmasto (ainakin heinä-elokuussa) mutta ei tukalan kuuma kuitenkaan.Sunny Beachillä ei kertaakaan olla törmätty mihinkään rymyporukoihin kun taas Golden Sandsillä meno oli mielestäni enempi nuorisolle ja vanhemmille juopoille sopivaa. Golden Sandsillä törmättiin usein huoriin jotka häpeilemättä tarjosivat palvelujaan miehelleni vaikka me muut oltiin mukana, eivätkä usko kun sanoo EI KIITOS vaan välillä lähtivät seurailemaan ja jatkoivat ehdottelua. Sunny Beachillä ei olla törmätty yhteenkään huoraan.Albenassa olen käynyt vain kääntymässä. Vaikutti tosi rauhalliselta paikalta mutta meille ainakin vähän liian pieni paikka ainakin jos lähtee pidemmäksi aikaa kuin viikoksi.Kaikenkaikkiaan just passeli paikka lapsiperheille =) Oltiin viimeksi elokuussa kaksi viikkoa vajaa 2v:n ja vajaa 4v:n kanssa. Ja 3 viikon matka varattu jo ensi kesäksi.Olikohan siinä kaikki... Kysy jos haluat tietää lisää, vastaan mielelläni.

Pieni rauhallinen paikka, vain turisteja, ei alkuasutusta ollenkaan. Siistit hotellit ja mahtava ranta.

Meilla oli mukana kolme lasta ja viihtyivät myöskin hyvin. Lento on lyhyt joten aika menee nopeasti ja ilma hieno koko ajan. Lisäksi siellä edullista, en tiedä onko enää kun pääsi EU:hun... En voi kun suositella+++++++++++

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat