Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

lopettamaan huudon aikaisemmin, lopetatko? Jokuhan voi tarvita tuotteen jo huomenna, ei 2 viikon päästäVarsinkin jos hän maksaa pikkaisen extraa?

Kommentit (6)

En jäisi suremaan niitä jotka on ajatelleet saavansa tuotteen halvalla huutaessaan sitä juuri ennen sulkeutumisaikaa. Mutta jos tuotteella on muitakin huutajia, niin en sulkisi ainakaan ilmoittamatta yksityisviestillä heille, että kohde tullaan sulkemaan aiemmin. Tein tämän kerran koska huutajaksi ilmestyi eräs joka oli kerran tehnyt minulle oharin, enkä halunnut hänelle myydä. Ilmoitin kaikille muille huutajille tarkan kellonajan milloin suljen kohteen.Taidan olla liiankin reilu, mutta musta on aika törkeetä jos yhden pyynnöstä sulkee kohteen ihan yllätyksenä. Voi olla että nuo muutkin voisi tarjota enemmän jos tietävät etukäteen.

Minulta on parikin kertaa kyselty millä hinnalla sulkisin aiemmin, kerran jopa vain vuorokautta ennen kohteen sulkeutumista, mutta en suostunut. Tuolloin olisin varmaan saanut tuolta pyytäjältä 10-20 euroa enemmän, koska hän sai sen joka tapauksessa korottamalla edellisen huutajan tarjousta viidellä eurolla.Toisinkin päin ehdotellaan. Kerran eräs kehtasi tarjota 10 euroa (20 %) enemmän kuin huudon voittanut, oli kuulemma muistanut sulkeutumisajan väärin. Ja pyysi siis myymään hänelle, koska hintavaraus oli jäänyt parista eurosta vajaaksi, jolloin minun ei olisi pakko myydä huudon voittaneelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tavaroiden kohdalla voisin sulkea jos huutajia olisi vain yksi. Ainoastaan kerran on joku pyytänyt minua sulkemaan kohteen aikaisemmin, silloin oli kohde ollut myynnissä vasta päivän, pari ja oli viikko kohteen sulkeutumiseen. Kysyjä oli ensimmäinen huutaja ja kyseessä oli hieman arvokkaampi tavara. En suostunut heti sulkemaan ja kappas, lisää huutajia ilmestyi paikalle ja sain lopulta kaksi kertaa sen verran kuin mitä olisin saanut jos olisin sulkenut kohteen silloin pyydettäessä.

jos kilpailu näyttää kovalta ja voi odottaa, että hinta nousisi reilusti, en lopettaisi, jos en saisi merkittävää lisähintaa siihen huudettuun nähden. Hiljaisemmissa kaupoissa voisin hyvin lopettaakin, jos hinta on suunnilleen se mitä miniminä toivoin saavani.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat