Vierailija

ajattelin, että ensi kesä olisi helppo, lapsi silloin 2 vee. nyt vaipat ihan ympäri vuorokauden

Kommentit (9)

Oli käynyt potalla pissalla, mutta ei kakalla.. Sitten kertaheitolla jätin vaipat kokonaan pois ja pakkohan se kakkakin oli sinne pottaan sitten tehdä. Pissavahinkoja on tullut sen jälkeen kaksi ja nekin yöllä. =) En voinut kuvitellakaan, että tuo kuivaksi opettelu olisi ollut noin helppoa. Tyttäreni olisi siihen varmasti ollut jo aikaisemmin valmis, mutta minä vain laitoin hänelle aina vaippaa. Muista,,,, Kun lapsesi sanoo, että hän ei halua vaippaa, usko häntä. =) Minunkin olisi pitänyt uskoa. ;)Kuivaksi opettelu on helppoa kesällä, joten tsemppiä. =)

Kunniatehtävä on kantaa se oikeaan paikkaan, jossa " istunto" kulloinkin suoritetaan runsaiden lelujen kera. Tulostakin ollaan saatu ihan kivasti. esikoinen oppi kuivaksi n. 2,5-vuotiaana ja keskimmäinen 1,5-vuotiaana, joten jää nähtäväksi, miten nyt käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mun tyttö kans jo 9 kk iässä alotti pottatouhut. nyt pk:n alotuksen jälkeen vähän taantunu. ja nyt kun osaa kävellä, ei malta istua potalla ollenkaan. nuken potalle aina istuisi, mutta sitten kun vien omalle potalle, ei pysy hetkeäkään.no, kesällä katsotaan, kuinka käy! :)

1v9kk ja oppi silloin kuivaksi ,myös yövaippa jätettiin pois. Kesällä on tosiaan helppoa, senkus jättää vaipan laittamatta ja potta nostettiin olohuoneeseen. Meni n. kaksi viikkoa ja vaippoja ei enää tarvittu. Toki silloin tällöin sattui vahinkoja, myös yöllä. Mutta sen verran harvoin n. 1krt/viikko ettei sen taki avaippaa kehdannut laittaa. Kesällä oli helppoa myös ulos lähteä ilman vaippaa kun puska pissalle pääsi helposti. Toki lapset ovat erilaisia mutta meillä tämä kävi ainakin näin helposti.

1-vuotiaana ja 2-vuotiaana oli jo päiväkuiva. Nyt ikää 2,5v. ja yövaippa käytössä. Poika oppi kertarysäyksellä kuivaksi 2,5-vuotiaana. Oli samantien myös yökuiva. Kesä on ehdottomasti parasta aikaa kuivaksi opetteluun. 2-vuotias innostuu jo kovasti " pikkareista" :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat