Vierailija

Jos ystäväsi on sinulle omasta mielestäsi tärkeä, asutte kaukana toisistanne ja ystäväsi lähettää sinulle sähköpostia ehkä kerran kuukaudessa tai kahdessa, eli ei ole mikään jokapäiväinen riesa.

Kommentit (12)

No kuinka ollakkaan koko kone meni sekaisin mesen ohjelmista. Ja samaan lykkyyn unohdin juuri otetun sähköpostin tunnukset.Eli sitä en voi käyttää enää. En ole edes testannut pääsisinkö jotenkin sinne takaisin. Mutta en antanut kuin 2 ystävälle osoitteen ja heitäkin infosin asiata. Ja enää ei tule meseä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mut pidempiin tuntuu, et pitäisi itsekin vastata pitkästi. Ja sitä ei välttämättä ehdi työpäivänä tehdä. Tietty voi sitten olla niinkin, ettei ole mitään kerrottavaa. a) joko ei ole omassa elämässä mitään kerrottavaa tai b) ei ole mitään, jota huvittaisi juuri ko. hlölle kirjoittaa.

Mä olen aina se joka ottaa eka yhteyttä, saan ehkä yhden vastauksen ja sit kun kirjoitan uudestaan niin ei kuulu mitään. Satunnaisesti tavataan ohimennen jossain kaupassa tms. ja aina puhutaan että pitäs tulla käymään mutta kun ehdotin että voisin joku päivä poiketa niin eipä vastannut. Joten antaa olla, en tuppaa jos ei tykkää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat