Vierailija

Sivut

Kommentit (41)

Meillä lapset saa onneksi tehdä paljon muutakin, kuin vain siirrellä päivästä toiseen hiekkaa ämpäriin, muottiin jne. ja takaisin, sillä välin kun se laiska mamma istuskelee siinä hiekkiksen reunalla juoruamassa jonkun toisen av-mamman kanssa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pointtini koko jutussa oli siis se, että pukeutua voi muuhunkin kuin virttyneeseen tuulipukuun... ja lapsen kanssa voi vaikka siellä puistossakin tehdä kyllä paljon muutakin kuin istuskella levittämässä sitä omaa ahteriaan.

Tässäkin useimmilla on hintavat ulkoiluasut kosteussuojineen päivineen. Ap taitaa olla vain kade, kun ei ole varaa ostaa asinmukaisia ulkoiluvarusteita. Entäs sun lapset - mitä niillä on päällä???

Vierailija:

Lainaus:


Millä varusteilla itse ulkoilette lapsen kanssa?
Ihan normaalivaatteilla: farkut, säähän sopiva takki (mutta ei todellakaan joku tuulipusakka), talvella toppavarusteet.apJoopa joo ;)Touhutaan kyl lapsen kaa hiukan virikkeellisempiä hommia kuin pelkät hiekkalaatikkoleikit. En ole ollut ikinä mikään hiekkalaatikon reunalla istuskelija, se on tylsää.ap

Miten istutte jossain hiekkiksen reunalla näillä keleillä farkut jalassa?Mrs_Starlight:

Lainaus:


Eihän ne päällä voi edes istua mihinkään, jos on kosteaa.
Tähän aikaan vuodesta on ollut kevyttoppis (pitää suht hyvin vettä ja lunta) ja farkut tai kangashousut. Jos istun hiekkiksen tms reunalla, niin mulla yleensä mukana muovipussi ja istun sen päälle =) Pienessä tihkusateessa ei niin haittaa jos housut kostuu, vaihdan kuivat housut sisälle tullessa. Isommalla sateella tai pakkasella on sellaiset ovelat ulkohousut (ei näytä ulkohousuilta), kaukana tuulihousuista, kirpparilta ostetut jonkun itsetekemät.

niin mentävä sinne on. tehdään tämän lisäksi myös paljon muutakin. taitaa aapee olla itte tuulipukuinen läskiperse joka juoruaa akkojen kanssa. hyi hyi, tuulipukuostoksille, lasten kanssa möyrimään multaa ja lenkille myöskin, hop hop!

ap lähtee nyt tuonne ukkokultansa viereen ja päästää teidät jatkamaan täällä rauhassa tuota ahteri- ja hiekkiskeskustelua ;)

öitä :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat