Seuraa 

Meilläkin täällä pohjoisessa tarvitaan jo kunnon kosteussuojarukkasia tänä talvena. Ennen olemme pärjänneet vain Jonathanin tai Easyteckin kosteusrukkasilla. Nyt nuo uusimmat Jonathanitkin vuotavat läpi. Mietinkin olisiko Reimatecin rukkasista apua tähän ongelmaan? Vai löytyykö muita taatusti vedenpitäviä rukkasia?

Sivut

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitää Reimatecin käsineet vettä, mutta käsien hikoillessa, ovat pitkän aikaa sisältä märät.

Meillä toppakintaat tytöllä, mutta ei niitä voi hoitoon laittaa mukaan. Aamu-ulkoilussa jos tulee vähänkin lämmin, ovat kintaat märät vielä iltapäivän ulkoilussakin. Ne kun pitää laittaa ilmavasti roikkumaan varret ylös päin, että kuivuvat muutamassa tunnissa. Eivät kuivu vain hyllylle laitettaessa, kuten esim. jonathan tekee.

Kotiulkoilussa ovat verrattomat ja jos päiväkodissa ulkoillaan vain kerran. Tai kahdet käsineet päiväkotiin mukaan ja lappu, että toiset käsineet käteen iltapäivällä. Eivät ala tarkistaan jokaisen kintaiden sisäpuolia jos päälypuolelta ovat ok. Ja ei kaikki tenavat kiireessä huomaa kintaiden kosteutta tai eivät välitä ennen kuin tulee kylmä.

Itse olen ollut tyytyväinen näihin rukkasiin sekä REIMATEC että

REIMATEC+.Olen avannut kahdet kappaleet ko. rukkasia.Rukkaset/Sormikkaat koostuvat KOLMESTA osasta

eli ensin on päällikuori, sitten välissä on sellainen vedenpitävä

ns. pussi ja lopuksi vuori. Eli ihmettelin joskus että miksi

ei mene paikalleen pesun jälkeen. Avasin hanskat saumasta

suoristin keskimmäisen pussukan ja taas oli hanska kuin

uusi. Ei kannata tehdä oikeasti koska tuo vedenpitävä

hansikas välissä on liimattu tuohon kuoriosaan, mutta

vahoille hanskoille raaskin näin tehdä =DKYLLÄ, ovat ehdottomasti hintasa arvoiset varsinkin jos

löydät alesta -50. Olen huomannut että melkein kaikki kosteussuojatut / waterfree käsineet maksava >10e ja siitä

ylöspäin niin paljon kuin kukkaro kestää =D

vettä 6:den vuoden kokemuksella ;)

Meillä ainakin pitäneet ja muutama sattunut joukkoon jotka ei ole pitäneet ja menneet reimalle reklamaatioon ja saatu uudet tilalle, bra :)

Ja meillä hikiset rukkaset riisutaan ulkoilun päätteeksi eteisen lattialle kenkähyllyn eteen tarrat auki niin hiet kyllä yleensä kuivaneet 2-3 tunnissa sieltä pois ;) Tosin jos on kunnol hionneet niin vaati vähän enemän, mut musta näppärin kuivaa noin lappeellaan lattial..ilma vissiin vaihtuu siel ahkerammin, tai sit meillä vetää just sopivasti, hihiii

Tosin ihan vesilätäkössä niitä ei ole uitettu. Mutta muuten en sitten kauhean tyytyväinen olekkaan ollut. Viikon käytön jälkeen oli molemmista rukkasista peukalonpäät ja kärki ihan hiutuneet. Eivät siis ole kuluneet varsinaisesti, mutta saumasta on kankaanlangat tulleet pihalle, ikäänkuin rispaantunut (hankalasti selitetty, koittakaa saada selvää :p )

Saman teki Reimatecin hattu, onko sen nyt sitten mist vai mikä, semmonen vedenpitävä, vähän tonttulakin näköinen. Siitä mistä naru alkaa, on saumasta rispaantunut ja käytetty on alta 10 kertaa.Nyt 5v tytöllä on rukkasista käytössä koko 3. Viimeviikolla kun mittari näytti +5 astetta, valitti tyttö, että sormia palelee ja niinpäs oli aivan jääkylmät sormet.Nämä oli meidän ekat reimatecin rukkaset ja ei kyllä vakuuttanut, tai sitten on vaan tosiaan sattunut maanantaikappaleet!

alanki vahvasti kääntymään Reimatecien puoleen valinnassani. Eilen oli taas Rukan kurarukkasten alla olevat lapaset märät. Meillä ei kyllä nuo Jonathanit ole pitäneet sen paremmin vettä kuin muutkaan kosteussuojatut rukkaset. Onkohan muuten esim. Aartolahden kurarukkaset yhtään parempia kuin nuo Rukan?

tosiaankin tavallisesti on ollut ongelmana käsien pysyminen pakkasessa lämpimänä. Nyt kokeilen kyllä noita Reimatecejä. Tähän asti meillä on ollut Rukan vuorelliset kurarukkaset lapasen kanssa, mutta nuokaan ei tahdo kestää oikein kunnolla. Vähän väliä saa olla ostamassa uutta paria kun jostakin saumasta vuotaa. Lapsi siis on vasta 2 vuotta. Miten muuten nuo koot menee? Reilua? Meillä nyt Jonathanin ja Easyteckin nro 1 rukkaset.

Meillä vuotavat jopa Reimatecit viikon käytön jälkeen -myös reklamaation kautta saadut uudet hanskat.Kumma homma muuten, että tasan samat kamppeet säilyvät tytöllä ehjinä, mutta poika saa ne vuotamaan. Sama ilmiö kengissä jne. Ulkopuolisen silmin leikkivät suurin piirtein yhtä rajuja leikkejä.

En tiedä, että kuinka pieniä pienimmät ovat, ainakin 4-5 vuotiaalle oli Intersportissa. Itselläni on nuo rukkaset ja todella pitävät vettä ja ovat miellyttävät kädessä. Tosin hintavatkin olivat n. 35e, alesta voisi ehkä löytyä halvemmalla?Jonathaneissa ei Jesperin myyjän mukaan saumoja ole teipattu, vaikka kangas onkin vedenpitävä, joten vuotavat saumoista pitkään lutratessa. Lenneissä on saumatkin teipattu ja pitävät paremmin, mutta eivät ihan täysin nekään jos kauan uittaa vedessä tai loskassa.

meillä on istuttu lätäkössä REIMATECin haalari päällä ja ei ole tullut läpi, ainut on et lahkeista menee istuttaessa vettä kenkiin :)ja RASAVIL rukkaset on meillä käytössä, pitävät myös vettä ja ovat mielestäni lämpimämmät kuin reimatecin.

Pitävät kyllä vettä ja ovat loistavat sellaisille alle 5 asteen pakkasille, mutta kun menee yli sen, niin ovat todella kylmät! Tai ainakin meidän tytön sormet on ihan jäässä kun pakkasta alkaa olla tuo 5 astetta ja reimatecit kädessä.Rasavil ja Lenne on ollut meidän suosikki sitten hieman kylmemmällä, tarvittaessa villalapasen kanssa, mitään paukkupakkasia ei tänä talvena ole nähtykään :/.

Reimatecit pitävät hyvin vettä, mutta ovat kylmät. Niin kun joku edellä mainitsi, niin parhaat alle -5 kelissä. Meillä on ollut kahdet rasavillit, ne ovat taas päin vastoin eli lämpimät, mutta eivät ainakaan meillä ole pitäneet hyvin vettä. Yhdet olen jopa palauttanut. Parhaat minusta ovat Jonathanin rukkaset! Ovat edulliset, pitävät vettä ja ovat vielä lämpimät!Mammana

Meillä tyttö on 3v ja hänellä on käytössä viime talviset reimatecin rukkaset kokoa 0 ja kahdet uudet kokoa 1. Tuo 1 koko menee varmasti vielä ensi talvenakin.

Päiväkotiin olen laittanut kahdet rukkaset mukaan jos kädet sattuvat hikoamaan aamu-ulkoilun aikana. Vararukkasia ei siellä ole tarvinneet.

Tytölle en ole edes ostanut kurarukkasia kevääksi enää, kun ei mennyt kuin hetki niin josssain oli jo reikä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat